Geniet van vele leuke extra’s!

Als lid van de Jumper Dieren Voordeelclub heb jij het hele jaar door extra korting op geselecteerde producten, maak je kans op vele prijzen én ontvang je als clublid gratis nieuwsbrieven met tips, tricks, winacties en leuke aanbiedingen.

Meld je nu aan!

Ben jij al lid?

Met de Jumper Dieren Voordeel Club ontvang je leuke extra's zoals dierenadvies, exclusieve aanbiedingen en kans op leuke prijzen!

Blijf op de hoogte

Ontvang de nieuwste folders, dierenadvies, doe-het-zelf tips en blijf op de hoogte van alle winacties!

Exclusieve aanbiedingen

Word lid en ontvang exclusieve aanbiedingen. Nog meer voordeel dus!

Maak kans op prijzen

Maak maandelijks automatisch kans op een goodiebag t.w.v. €100,- door alleen maar lid te zijn!

Meld mij aan!

Zo werkt het!

1

Maak een account aan

Ga naar www.mijn.jumper.nl en maak eenvoudig een account aan. Tijdens het registreren vragen we je om je gegevens, dier- en productvoorkeuren en/of welke nieuwsbrieven je wilt ontvangen.

2

Haal je klantenkaart op

Gelukt met het aanmaken van een account? Dan kan je vanaf nu jouw klantenkaart ophalen bij een van de deelnemende winkels. Kijk hier voor het overzicht van de deelnemende winkels.

3

Koppel je klantenkaart

Het koppelen van je klantenkaart doe je via de link die je hebt ontvangen in je mail. Daarna scan je met je telefoon de barcode van de klantenkaart. Tenslotte hoef je alleen nog aan te geven of je exclusieve klantenkaart aanbiedingen via e-mail wilt ontvangen.

4

Ontvang leuke extra's!

Dat was het! Welkom bij de club! Als lid heb je niet alleen toegang tot de leukste extra's zoals gratis producten en exclusieve aanbiedingen, maar maak je automatisch ook nog eens maandelijks kans op een goodiebag met jouw favoriete merken t.w.v. 100 euro!

Meld mij aan!

Veelgestelde vragen

Ik heb een andere vraag over de Jumper klantenkaart

Stuur ons een mailtje via support@jumper.nl en we geven zo snel mogelijk antwoord op jouw vraag.

Kan ik punten sparen met mijn klantenkaart?

Nee, dit is (nog) niet mogelijk.

Ik ben mijn klantenkaart kwijt, wat nu?

Als je je klantenkaart kwijt bent, kan je een nieuwe klantenkaart ophalen bij jouw Jumper vestiging en een mailtje sturen naar support@jumper.nl met hierin jouw nieuwe kaartnummer. Wij zorgen er dan voor dat al je klantgegevens worden overgezet.

Waar haal ik mijn klantenkaart?

Controleer of jouw Jumper ook onderdeel is van de Jumper Dieren Voordeel Club via het kopje ‘Deelnemende winkels’ op deze pagina. Heb jij je geregistreerd voor de klantenkaart? Dan kan je de klantenkaart ophalen bij de kassa van jouw Jumper winkel. Bij het ophalen van de klantenkaart ontvang je ook een handige flyer waarin alles nog kort staat uitgelegd.

Hoe koppel ik mijn klantenkaart?

Heb je je geregistreerd voor de klantenkaart? Dan is het tijd om je klantenkaart op te halen en deze te koppelen. Als je je hebt geregistreerd, heb je hierover een bevestigingsmail ontvangen. In deze mail kan je via de knop ‘koppel klantenkaart’ je klantenkaart koppelen. Heb je geen mail ontvangen? Neem dan een kijkje bij jouw spamfilter of stuur een mailtje naar support@jumper.nl

Hoe kan ik mijn klantenkaart registreren?

Het registreren van jouw klantenkaart doe je via onze registratiepagina. Kom je er niet helemaal uit? Stuur ons dan een mailtje via support@jumper.nl

Hoe ontvang ik exclusieve kortingen?

Zorg ervoor dat je jouw klantenkaart registreert en koppelt om gebruik te maken van deze kortingen. Eenmaal geregistreerd en gekoppeld ontvang jij elke twee weken een speciale nieuwsbrief in je inbox met acht exclusieve kortingen.

Voorwaarden

Klantenkaart voorwaarden

De klantenkaart voorwaarden hier te bekijken.

Privacyverklaring

Onze privacyverklaring is hier te bekijken.

Vragen

A+
A-