A+
A-

Jumper Haarlem

Open van
09:00 - 18:00
Contactgegevens

Menno Simonszplein 1a, 2014 SC, Haarlem

Bevindt zich in:
Google Maps
Openingstijden

Maandag

Gesloten

09:00 - 20:00

Dinsdag

Gesloten

09:00 - 20:00

Woensdag

Gesloten

09:00 - 20:00

Donderdag

Gesloten

09:00 - 20:00

Vrijdag

Gesloten

09:00 - 20:00

Zaterdag

Gesloten

09:00 - 20:00

Zondag

Gesloten

10:00 - 18:00

Aangepaste openingstijden
Social media

Welkom bij onze winkel!

Bij onze winkel ben jij als dierenliefhebber helemaal op je plek. Of je nou op zoek bent naar iets voor je hond, kat, knaagdier, vis of vogel, met ons brede assortiment vind je altijd iets wat bij jouw huisdier past.

Ben je op zoek naar een nieuwe toevoeging aan je huisdierenfamilie? Onze levende have heeft een scala aan schattige en boeiende dieren, variërend van knaagdieren tot vogels.

Voor de liefhebbers van prachtige onderwaterwerelden hebben we een speciale aquarium-afdeling. Duik in de fascinerende wereld van tropische vissen en ontdek alles wat je nodig hebt om een betoverend aquarium te creëren. Ook onze terrarium-afdeling biedt een scala aan producten en accessoires om een comfortabele omgeving te creëren voor deze fascinerende dieren.

Heb je een vieze viervoeter die toe is aan een opfrisbeurt? Ook dan kan je bij ons terecht! In onze Dogwash kan je jouw hond verwennen met een ontspannende douche en professionele verzorging.

Parkeren / Openbaar vervoer

Bij Jumper hoef je je geen zorgen te maken over parkeren. We bieden je maar liefst 2 uur gratis parkeren recht voor de deur, zodat je gemakkelijk kunt genieten van je winkelervaring.

Voor degenen die reizen met het openbaar vervoer, is onze winkel handig gelegen met een bushalte aan het einde van de straat.

Werken bij

Jumper Haarlem

?

Heb jij een hart voor dieren? Dat komt goed uit! Bij Jumper vinden wij het heel belangrijk dat onze werknemers alles weten over de verzorging en levensbehoeften van (huis)dieren. Dus ben jij een echte dierenliefhebber? Wij zijn regelmatig op zoek naar enthousiaste medewerkers voor onze winkel.

Openstaande vacatures:
Op dit moment hebben we helaas geen vacatures beschikbaar in deze winkel.
Klik hier voor een overzicht van alle vacatures.