A+
A-

Jumper Hoogvliet

Open van
09:00 - 18:00
Contactgegevens

Lengweg 29, 3192 BJ, Hoogvliet Rotterdam

Bevindt zich in:
Google Maps
Openingstijden

Maandag

Gesloten

09:00 - 18:00

Dinsdag

Gesloten

09:00 - 18:00

Woensdag

Gesloten

09:00 - 18:00

Donderdag

Gesloten

09:00 - 18:00

Vrijdag

Gesloten

09:00 - 18:00

Zaterdag

Gesloten

09:00 - 17:00

Zondag

Gesloten

12:00 - 17:00

Aangepaste openingstijden
Social media

Welkom bij onze winkel!

Ons assortiment is altijd leuk, ruim en actueel! Wij zorgen er regelmatig voor dat het vernieuwd en aangevuld wordt. Bij ons vind je alles wat je nodig hebt voor je huisdieren en meer. Kan je iets niet vinden in de winkel? Wij kijken graag met je mee of het besteld kan worden. Jouw tevredenheid staat bij ons op de eerste plaats!

Bij Jumper Hoogvliet hebben we diverse afdelingen met speciale assortimenten om aan al je huisdierbehoeften te voldoen. We hebben onder andere een hondenafdeling, kattenafdeling, knaagdierenafdeling (inclusief levende have), aquariumafdeling, vogelafdeling (inclusief levende have), buitenvogelafdeling en een afdeling met paardenvoer en paardensnacks. Wat voor huisdier je ook hebt, we hebben alles in huis om ze gelukkig te maken.

Parkeren / Openbaar vervoer

Parkeren bij onze winkel is geen enkel probleem, aangezien er gratis parkeergelegenheden in de buurt beschikbaar zijn. Je kunt dus gemakkelijk en zonder zorgen naar ons toe komen.

Als je met het openbaar vervoer reist, hoef je je ook geen zorgen te maken. Het metrostation Zalmplaat bevindt zich op slechts 4 minuten loopafstand van onze winkel. Daarnaast stopt er een bus in onze straat, op slechts 1 minuut loopafstand.

Werken bij

Jumper Hoogvliet

?

Heb jij een hart voor dieren? Dat komt goed uit! Bij Jumper/Maxi Zoo vinden wij het heel belangrijk dat onze werknemers alles weten over de verzorging en levensbehoeften van (huis)dieren. Dus ben jij een echte dierenliefhebber? Wij zijn regelmatig op zoek naar enthousiaste medewerkers voor onze winkel.

Openstaande vacatures:
Op dit moment hebben we helaas geen vacatures beschikbaar in deze winkel.
Klik hier voor een overzicht van alle vacatures.