A+
A-

Jumper Purmerend

Open van
09:00 - 18:00
Contactgegevens

Van IJsendijkstraat 405, 1442 LB, Purmerend

Bevindt zich in:
Google Maps
Openingstijden

Maandag

Gesloten

09:00 - 18:00

Dinsdag

Gesloten

09:00 - 18:00

Woensdag

Gesloten

09:00 - 18:00

Donderdag

Gesloten

09:00 - 18:00

Vrijdag

Gesloten

09:00 - 18:00

Zaterdag

Gesloten

09:00 - 17:00

Zondag

Gesloten

12:00 - 17:00

Aangepaste openingstijden
Social media

Welkom bij onze vernieuwde winkel!

Bij ons vind je een unieke ervaring en een enorm ruim assortiment. Wat ons echt bijzonder maakt, is ons toegewijde team dat voortdurend werkt aan het vergroten van onze kennis.

Bij Jumper Purmerend vind je een breed scala aan producten voor honden, katten, konijnen/knaagdieren, vogels, aquariumvissen, paarden, boerderijdieren, pluimvee en een klein assortiment reptielenbenodigdheden. Kan je iets niet vinden in de winkel? Wij hebben een besteltablet waarmee we samen met jou eenvoudig en snel bestellingen kunnen plaatsen.

We willen onze klanten de best mogelijke hulp bieden en voorzien van persoonlijk advies. Ook bieden we ondersteuning bij het nagelonderhoud van vogels, konijnen en knaagdieren. Daarnaast hebben wij een dogwash, een mooie aquariumafdeling en een levende have met vogels, hamsters, konijnenen cavia's. Ook heel leuk: we hebben sinds kort onze eigen papegaai in de winkel, genaamd Belle.

Naast de landelijke Jumper Doedag organiseren we regelmatig activiteitendagen in de winkel. Denk aan een puppydag, fotodagen, vaccineer/chipdagen, knaagdieren/konijnendag, ladies night en nog veel meer.

Parkeren / Openbaar vervoer

Wij hebben tien gratis parkeerplekken recht voor de deur, exclusief voor Jumper-klanten. Daarnaast hebben we ook een fietsenrek beschikbaar voor fietsende bezoekers.

Als je met het openbaar vervoer reist, is onze winkel goed bereikbaar. We liggen op 20 minuten lopen van treinstation Purmerend Overwhere. Vanaf dat treinstation kan je ook de bus nemen naar bushalte De Nieuwe Gouw. Daarnaast ligt bushalte Purmerend Kwadijkerkoogweg op slechts 3 minuten lopen van de winkel, en de bushalte De Nieuwe Gouw op 6 minuten loopafstand.

Werken bij

Jumper Purmerend

?

Heb jij een hart voor dieren? Dat komt goed uit! Bij Jumper/Maxi Zoo vinden wij het heel belangrijk dat onze werknemers alles weten over de verzorging en levensbehoeften van (huis)dieren. Dus ben jij een echte dierenliefhebber? Wij zijn regelmatig op zoek naar enthousiaste medewerkers voor onze winkel.

Openstaande vacatures: