A+
A-

Jumper Emmeloord

Open van
09:00 - 18:00
Contactgegevens

Zuiderkade 4, 8301 AR, Emmeloord

Bevindt zich in:
Google Maps
Openingstijden

Maandag

Gesloten

09:00 - 18:00

Dinsdag

Gesloten

09:00 - 18:00

Woensdag

Gesloten

09:00 - 18:00

Donderdag

Gesloten

09:00 - 18:00

Vrijdag

Gesloten

09:00 - 20:00

Zaterdag

Gesloten

09:00 - 17:00

Zondag

Gesloten

Aangepaste openingstijden
Social media

Welkom bij onze winkel!

Wat ons onderscheidt, is de heerlijk ontspannen en vriendelijke sfeer die je bij ons aantreft. Onze toegewijde medewerkers gaan graag een stapje verder om jou én je huisdier tevreden te stellen.

We hebben aparte afdelingen voor honden, katten, wilde vogels, knaagdieren en aquaria. Of je nu op zoek bent naar voer, snacks, verzorgingsproducten of verblijven, we hebben het allemaal.

Naast dat we alles weten over alle huisdieren, zijn wij vooral gespecialiseerd in hamsters en hebben hier een breed scala aan verschillende soorten. Wat onze hamsters echt bijzonder maakt, is dat ze ongelooflijk tam en lief zijn.

Naast onze hamsters hebben we ook een gevarieerd aanbod aan vogelsoorten. Alle dieren die wij verkopen, komen van erkende fokkers die, net als wij, zeer begaan zijn met het welzijn van de dieren. Dit heeft bij ons de hoogste prioriteit.

Parkeren / Openbaar vervoer

Om het winkelen bij ons nog gemakkelijker te maken, hebben we volop gratis parkeergelegenheid recht voor de deur. Mocht je met het openbaar vervoer komen, dan is er een bushalte vlakbij onze winkelstraat aan de Nagelerweg.

Werken bij

Jumper Emmeloord

?

Heb jij een hart voor dieren? Dat komt goed uit! Bij Jumper vinden wij het heel belangrijk dat onze werknemers alles weten over de verzorging en levensbehoeften van (huis)dieren. Dus ben jij een echte dierenliefhebber? Wij zijn regelmatig op zoek naar enthousiaste medewerkers voor onze winkel.

Openstaande vacatures:
Op dit moment hebben we helaas geen vacatures beschikbaar in deze winkel.
Klik hier voor een overzicht van alle vacatures.