A+
A-

Jumper Hoogeveen

Open van
09:00 - 18:00
Contactgegevens

Groenewegenstraat 4, 7901 ED, Hoogeveen

Bevindt zich in:
Google Maps
Openingstijden

Maandag

Gesloten

09:00 - 18:00

Dinsdag

Gesloten

09:00 - 18:00

Woensdag

Gesloten

09:00 - 18:00

Donderdag

Gesloten

09:00 - 18:00

Vrijdag

Gesloten

09:00 - 21:00

Zaterdag

Gesloten

09:00 - 17:00

Zondag

Gesloten

12:00 - 17:00

Aangepaste openingstijden
Social media

Welkom bij onze winkel!

Bij onze winkel ben jij als dierenliefhebber helemaal op je plek. Of je nou op zoek bent naar iets voor je hond, kat, knaagdier, vis of vogel, met ons brede assortiment vind je altijd iets wat bij jouw huisdier past. Onze winkel staat bekend om zijn trendy uitstraling en slimme indeling. In ons midden vind je een handig kassa-eiland, waardoor het afrekenen een stuk efficiënter en prettiger verloopt!

Met meer dan 300 m2 aan visafdeling bieden wij in onze winkel een sensationele selectie aan vissoorten, variërend van tropische vissen tot cichliden, schildpadden, kikkers, krabben en axolotls. Daarnaast hebben we een uitgebreid assortiment aan exotische vogels, konijnen, cavia's en hamsters. En speciaal voor de hamsterliefhebbers hebben we een specifieke hamsterscaping wand.

Bij binnenkomst kun je gelijk gebruik maken van onze dogwash, zodat je trouwe viervoeter fris en schoon blijft. En voor de jonge avonturiers hebben we een te gekke kindercorner in het midden van de winkel, zodat zij zich kunnen vermaken terwijl jij op ontdekkingstocht gaat.

Parkeren / Openbaar vervoer

We hebben ruim 100 gratis parkeerplaatsen beschikbaar, en naast ons vind een Gamma-winkel met zo'n 150 gratis parkeerplaatsen. Parkeren is bij ons dus nooit een probleem!

Jumper Hoogeveen bevindt zich vlakbij station Hoogeveen, aan een zijstraat van de Griendtsveenweg die het station verbindt met de Schutstraat, dé winkelstraat van Hoogeveen. De bushalte ligt om de hoek.

Werken bij

Jumper Hoogeveen

?

Heb jij een hart voor dieren? Dat komt goed uit! Bij Jumper vinden wij het heel belangrijk dat onze werknemers alles weten over de verzorging en levensbehoeften van (huis)dieren. Dus ben jij een echte dierenliefhebber? Wij zijn regelmatig op zoek naar enthousiaste medewerkers voor onze winkel.

Openstaande vacatures:
Op dit moment hebben we helaas geen vacatures beschikbaar in deze winkel.
Klik hier voor een overzicht van alle vacatures.