A+
A-

Jumper Almelo

Open van
09:00 - 18:00
Contactgegevens

Woonboulevard 42, 7606 JA, Almelo

Bevindt zich in:
Google Maps
Openingstijden

Maandag

Gesloten

09:00 - 18:00

Dinsdag

Gesloten

09:00 - 18:00

Woensdag

Gesloten

09:00 - 18:00

Donderdag

Gesloten

09:00 - 21:00

Vrijdag

Gesloten

09:00 - 18:00

Zaterdag

Gesloten

09:00 - 17:00

Zondag

Gesloten

12:00 - 17:00

Aangepaste openingstijden
Social media

Welkom bij onze winkel!

Onze vestiging op de Woonboulevard is zeven dagen per week geopend, klaar om je te verwelkomen, of het nu doordeweeks is of in het weekend. Ons team bestaat uit enthousiaste medewerkers met diverse specialiteiten. Bij vragen over voeding, training of gezondheid staan we voor je klaar om deskundig advies te geven en je te helpen de beste keuzes te maken voor je geliefde huisdier.

Bij Jumper Almelo vind je een uitgebreid assortiment aan producten, variërend van honden en katten tot konijnen, knaagdieren, vogels en vissen. Bovendien gaan we een stap verder door ook een verscheidenheid aan huisdieren te verkopen, zoals tropische- en koudwater vissen, hamsters, cavia's, konijnen, ratten en diverse soorten vogels. Ook fijn: wij hebben een dogwash, zodat je je harige vriendje kan trakteren op een verfrissende spa-ervaring.

Parkeren / Openbaar Vervoer

Gelegen nabij de snelweg, is Jumper Almelo Woonboulevard gemakkelijk te bereiken vanuit alle hoeken. Als je gebruik maakt van het openbaar vervoer, hoef je je geen zorgen te maken, want er rijdt elke dertig minuten een bus rechtstreeks vanaf het centraal station naar de Woonboulevard Almelo.

Met een scala aan diverse winkels bij de Woonboulevard is er genoeg om van te genieten en kan je moeiteloos een hele dag doorbrengen met winkelen en ontdekken.

Werken bij

Jumper Almelo

?

Heb jij een hart voor dieren? Dat komt goed uit! Bij Jumper vinden wij het heel belangrijk dat onze werknemers alles weten over de verzorging en levensbehoeften van (huis)dieren. Dus ben jij een echte dierenliefhebber? Wij zijn regelmatig op zoek naar enthousiaste medewerkers voor onze winkel.

Openstaande vacatures:
Op dit moment hebben we helaas geen vacatures beschikbaar in deze winkel.
Klik hier voor een overzicht van alle vacatures.