A+
A-
9/4/24

Zichtbaar blijven tijdens wandelingen: dit moet je doen!

Nu de avonden langer worden en de zon eerder ondergaat, is het tijd om extra aandacht te besteden aan de veiligheid van jouw huisdieren tijdens avondwandelingen. Jumper begrijpt hoe belangrijk het is om ervoor te zorgen dat zowel jij als je maatje zich comfortabel voelen tijdens jullie buitenavonturen. Daarom hebben we een breed assortiment aan oplichtende en reflecterende producten om jullie avonden helder en veilig te houden. In deze blog vertellen wij wat je niet mag missen! 

Klik hier voor de korte versie

Zichtbaarheid met LED halsbanden

Onze verschillende LED halsbanden zijn een belangrijke toevoeging aan jullie avondroutine. Met de ingebouwde lichtjes zorgen ze ervoor dat je hond of kat goed te zien is voor anderen tijdens jullie wandelingen. Deze halsbanden zijn praktisch en geven genoeg licht om jullie pad te verlichten. Wij verkopen ze in verschillende kleuren waaronder rood, blauw en geel.

Niet alleen voor honden

Voor onze katachtige vrienden hebben we ook LED halsbanden beschikbaar. Deze zijn speciaal ontworpen voor katten, zodat ze zich vrij en veilig kunnen bewegen terwijl ze toch zichtbaar blijven. Laat je kat de nacht verkennen met vertrouwen.

Reflecterende halsbanden en riemen

Soms is het simpel houden de beste keuze. Onze reflecterende halsbanden en riemen zijn gemaakt van materialen die licht weerkaatsen wanneer er een lichtbron op schijnt. Dit betekent dat auto's en andere wandelaars jullie altijd zien, zelfs in het donker. Deze accessoires zijn fijn voor diegenen die op zoek zijn naar een discrete manier om veiligheid toe te voegen aan hun avondwandelingen.

Praktische veiligheidslampjes

Om extra zichtbaarheid toe te voegen aan je avondwandelingen, kan je in onze winkels ook praktische veiligheidslampjes vinden die je gemakkelijk aan de halsband, het harnas of de riem van je huisdier kan bevestigen. Deze kleine, maar krachtige lampjes zorgen ervoor dat anderen je zien aankomen, zelfs van een afstand.

Ons doel is om jou de beste opties te bieden om met vertrouwen samen te kunnen genieten van jullie avondwandelingen. Of je nu kiest voor de subtiele glans van reflecterende accessoires of de handige lichtjes van onze LED halsbanden, in onze winkels vind je alles wat je nodig hebt om veilig buiten te zijn, zelfs in het donker. Wil je meer weten over veilige wandelingen tijdens de herfst/winter? Neem dan een kijkje bij onze blog over veilige herfstwandelingen.