fbpx
Kat

Jumper is de dierenwinkel voor al uw kattenvoer en kattenbenodigdheden.

Dankzij onze grote dierenwinkels zijn wij in staat u een ruim assortiment kattenvoer en kattenbenodigdheden te bieden, uiteraard tegen vaste lage prijzen. Bij Jumper vindt u alle bekende merken kattenvoer, kattensnacks, de juiste kattenbak en kattenhalsbanden & tuigjes. Daarnaast bieden wij ook een ruim assortiment met kattenmanden, krabpalen, kattenluiken, kattenbakvulling en verzorgingsproducten voor de kat.

Zo vindt u in onze winkels o.a. kattenvoer van: Devotion, Royal Canin, Eukanuba, Whiskas, Felix kattenvoer, Prins, Gourmet, Iams, Pro Plan en nog veel meer!

Jumper hanteert altijd scherpe prijzen. Het assortiment en de prijzen kunnen per Jumper filiaal verschillen. Voor meer informatie over de verkrijgbaarheid of prijs kunt u met uw dichtstbijzijnde Jumper contact opnemen.

Devotion Cat Premium kattenvoeding

Uw kat verdient de beste kwaliteit en zorg! Daarom hebben wij Devotion kattenvoeding gecreëerd: de nieuwe, complete en uitgebalanceerde reeks kattenvoeding die voorziet in de specifieke behoeften van alle rassen, gedurende iedere levensfase. Voor ieder type kat is er een geoptimaliseerde Devotion kattenvoeding beschikbaar. Vraag uw diersuper medewerker om advies.

Kat

Onze holistische filosofie

De totale gezondheid van het lichaam begint met de goede werking van de spijsvertering. Wij geloven dat elk ingrediënt in ons voedsel een doel moet hebben en gunstig moet zijn voor uw huisdieren.
Onze holistische voeding is gemaakt van geselecteerd vlees en natuurlijke hypoallergene ingrediënten.

Deze helpen om te voldoen aan de behoeften van huisdieren die gevoelig zijn voor allergieën of problemen hebben met voedselintoleranties. Onze voeding voorziet in alle biologische behoeften voor honden en katten. Het zorgt voor een uitstekende fysieke conditie zodat uw huisdier een lang en gezond leven kan leiden.
Wat we echter niet gebruiken in onze voeding, doet er soms nog meer toe.

NIEUW! Bianco | Delicious happiness

Bianco droogvoeding voorziet de kat van voeding in iedere levensfase van kitten tot adult naar senior. Leuk hierbij te vermelden is dat we voor senior twee smaakvarianten hebben, waarmee u ook voor senior katten kan variëren!

Onze voeding is gezond maar bovenal ook heel lekker. Hiermee zorgen we niet alleen voor een vitale kat maar ook één die smakelijk zijn voerbakje leeg eet. Een heerlijk gelukzalig moment voor uw maatje. Iedere kat verdient een smakelijke gezonde maaltijd. Delicious happiness!

Bianco Kattenvoeding Jumper

Start typing and press Enter to search