fbpx

Jumper Utrecht

  • Franciscusdreef 92, 3565 AD Utrecht

Tel: 030-3050064
Mail: utrecht@jumper.nl 

Openingstijden Jumper Utrecht:

maandag:        09.00 – 18.00u
dinsdag:          09.00 – 18.00u
woensdag:       09.00 – 18.00u
donderdag:      09.00 – 18.00u
vrijdag:            09.00 – 18.00u
zaterdag:         09.00 – 17.00u
zondag:           12.00 – 17.00u

Volg ons op Facebook
Volg ons op Twitter

Jumper Utrecht

Jumper Utrecht, hét voordelige adres voor al uw diervoeding en dierenbenodigdheden in de regio Utrecht. Dierenwinkel Jumper Utrecht heeft ruim 2000 m2 huisdiervoordeel. Jumper Utrecht is de grootste en goedkoopste dierenwinkel in de omgeving van Utrecht. Bij ons vindt u een zeer groot assortiment diervoeding en dierenbenodigdheden. Alles voor uw huisdier en uiteraard tegen vaste lage prijzen! Wij heten u en uw huisdier van harte welkom bij ons in de winkel!

Jumper De diersuper is een winkelformule met meer dan 65 dierenwinkels op het gebied van diervoeding en dierenbenodigdheden. Jumper is dé supermarkt onder de dierenspeciaalzaken. Grote dierenwinkels, ruim assortiment en lage prijzen, maar met de vakkennis van een speciaalzaak!

Huisdier van de maand:

Upload de leukste foto van uw huisdier op de Facebook pagina van Jumper Utrecht en maak elke maand kans op de titel ‘Huisdier van de maand’ en win een goodiebag inclusief waardebon!

Hondenwasstraat

Vanaf nu kunt u bij ons in de winkel uw huisdier wassen. Voor het starttarief van €5,- krijgt u 12 minuten wastijd. In deze tijd kunt u onbeperkt gebruik maken van warm water, shampoo, conditioner, anti vlo- en teekshampoo en drogen.

Later als ik Groot ben bij Jumper Utrecht!

Weet jij al wat je wil worden als je later groot bent? 👩‍🚀 Bo heeft wel een idee: zij vroeg zich namelijk af hoe het is om in een dierenwinkel te werken. 🐾 Daarom mocht zij voor het programma Later als ik Groot ben een dagje meelopen bij Jumper Utrecht

Samen met YouTuber Rutger Vink mocht ze vakken vullen, hokken schoonmaken en vragen van klanten beoordelen. Ben je benieuwd hoe Bo het vond? Bekijk dan de hele aflevering op YouTube! 👇

de-mobiele-dierenarts-jumper-slide

De vaste dagen van onze Mobiele Dierenarts

  • Jumper Utrecht: Donderdags 9.30-12.00 uur

Tussen 12.00 en 13.00 uur zijn er inloopspreekuren! Dus kun je gewoon binnen wandelen met je huisdier!

Tarief vaccineren/chippen: € 25,-

De Jumper Mobiele Dierenarts

De mobiele dierenarts van Jumper rijdt door het land voor de zorg van je huisdier! Je kunt bij onze dierenarts terecht voor o.a. gezondheidsadvies, diverse onderzoeken, vaccinaties/chippen van je hond, kat, konijnen en knaagdier! Op vaste dagen is De mobiele Dierenarts aanwezig bij onze vestigingen: Jumper Tiel, Jumper Amersfoort en Jumper Utrecht. Daarnaast zal onze Mobiele Dierenarts meerdere keren per jaar bij jouw dichtstbijzijnde Jumper zijn!

Wij behandelen je huisdier zeer voordelig door onze ervaren dierenarts! Maak online je afspraak bij Jumper Tiel, Jumper Amersfoort of Jumper Utrecht!

Je bent dan altijd verzekerd van een plekje!

jumper-dierenarts-arnhem-mobiele-dierenarts

Even voorstellen ..

Beste dierenvrienden,

Mijn naam is Lisette Derksen. Graag stel ik mijzelf voor als de nieuwe Jumper dierenarts. Met veel liefde zet ik mij in voor de gezondheid van uw dier. Ik zal bij diverse Jumper filialen aanwezig zijn voor uw vragen en voor het vaccineren of chippen van uw huisdier. Ik ben in 2017 afgestudeerd in Utrecht en woon samen met mijn vriend en onze 2 katten. Het zal ook niet lang duren voordat we verliefd worden op een lieve hond!

Ik kijk er naar uit om kennis te maken met u en uw dier!

De Mobiele Dierenarts van Jumper komt bij onze filialen om voordelig je huisdier te enten/chippen! Houdt deze pagina in de gaten voor de actuele tijden en dagen!

Start typing and press Enter to search