A+
A-

Jumper Nieuw Vennep

Open van
09:00 - 18:00
Contactgegevens

Hoofdweg Oostzijde 1432, 2153 NA, Nieuw-Vennep

Bevindt zich in:
Tuincentrum Suidgeest
Google Maps
Openingstijden

Maandag

Gesloten

09:00 - 18:00

Dinsdag

Gesloten

09:00 - 18:00

Woensdag

Gesloten

09:00 - 18:00

Donderdag

Gesloten

09:00 - 18:00

Vrijdag

Gesloten

09:00 - 18:00

Zaterdag

Gesloten

09:00 - 17:00

Zondag

Gesloten

11:00 - 17:00

Aangepaste openingstijden
Social media

Welkom bij onze winkel!

Bij onze winkel ben jij als dierenliefhebber helemaal op je plek. Ondanks dat we kleiner zijn dan de meeste Jumper-winkels, hebben we een verrassend uitgebreid assortiment.

Onze dierenspeciaalzaak heeft niet alleen een erg breed assortiment, ons team staat ook altijd voor je klaar met deskundig advies voor jouw huisdier. Vind je het lastig om te bepalen welk product het beste past bij jouw huisdier? Onze medewerkers helpen je graag!

Onze levende have bestaat uit super lieve konijnen, cavia's, hamsters, (vijver)vissen en vogels. Daarnaast hebben we een breed scala aan producten voor honden, katten, konijnen, cavia's, hamsters, (vijver)vissen en vogels. Of je nu op zoek bent naar voer, speelgoed, accessoires of verzorgingsproducten, wij hebben het allemaal!

Parkeren / Openbaar vervoer

Parkeren is geen probleem, want we zijn gevestigd in Tuincentrum Suidgeest, met een ruime parkeerplaats recht voor de deur. Er zijn hier ruim voldoende parkeermogelijkheden beschikbaar.

Ook met het openbaar vervoer is Jumper Nieuw Vennep goed bereikbaar. Er stoppen bussen vlak voor de deur, welke ook langs station Nieuw-Vennep gaan. Vanaf daar zijn er tal van mogelijkheden.

Werken bij

Jumper Nieuw Vennep

?

Heb jij een hart voor dieren? Dat komt goed uit! Bij Jumper vinden wij het heel belangrijk dat onze werknemers alles weten over de verzorging en levensbehoeften van (huis)dieren. Dus ben jij een echte dierenliefhebber? Wij zijn regelmatig op zoek naar enthousiaste medewerkers voor onze winkel.

Openstaande vacatures:
Op dit moment hebben we helaas geen vacatures beschikbaar in deze winkel.
Klik hier voor een overzicht van alle vacatures.