A+
A-

Jumper Beek en Donk

Open van
09:00 - 18:00
Contactgegevens

Biezenweg 2A, 5741 SB, Beek en Donk

Bevindt zich in:
Tuincentrum de Biezen
Google Maps
Openingstijden

Maandag

Gesloten

09:30 - 18:00

Dinsdag

Gesloten

09:30 - 18:00

Woensdag

Gesloten

09:30 - 18:00

Donderdag

Gesloten

09:30 - 18:00

Vrijdag

Gesloten

09:30 - 20:00

Zaterdag

Gesloten

09:30 - 17:00

Zondag

Gesloten

11:00 - 17:00

Aangepaste openingstijden
Social media

Welkom bij onze winkel!

Bij onze winkel ben jij als dierenliefhebber helemaal op je plek. Of je nou op zoek bent naar iets voor je hond, kat, knaagdier, vis of vogel of kip, met ons brede assortiment vind je altijd iets wat bij jouw huisdier past.

Wat onze Jumper echt uniek maakt, is de locatie in Tuincentrum de Biezen. Dit geeft onze winkel een bijzondere uitstraling en sfeer. Elke dag staan twee enthousiaste medewerkers van Jumper klaar om jou te helpen en te adviseren. Ons assortiment is breed en divers, met hoogwaardig voer, speelgoed, verzorgingsproducten en nog veel meer. Vergeet vooral niet een bezoek te brengen aan onze prachtige sfeerhoek en de vissen- en vijverafdeling!

Deze laatste heeft een indrukwekkende 3 meter lange aquariumstelling met tropische vissen, evenals verschillende bakken met vijvervissen. Ook kan je bij ons een assortiment aan koudwatervissen voor in huis vinden en genoeg aquariumplanten om je aquarium mee te vullen.

Parkeren / Openbaar vervoer

Parkeren is helemaal gratis en er is altijd voldoende ruimte beschikbaar. We hebben daarnaast ook twee invalide parkeerplekken en een oplaadpunt voor elektrische fietsen, zodat iedereen gemakkelijk toegang heeft tot onze winkel.

Als je met het openbaar vervoer reist, vind je de dichtstbijzijnde bushalte op slechts 10 tot 15 minuten loopafstand van onze winkel.

Werken bij

Jumper Beek en Donk

?

Heb jij een hart voor dieren? Dat komt goed uit! Bij Jumper/Maxi Zoo vinden wij het heel belangrijk dat onze werknemers alles weten over de verzorging en levensbehoeften van (huis)dieren. Dus ben jij een echte dierenliefhebber? Wij zijn regelmatig op zoek naar enthousiaste medewerkers voor onze winkel.

Openstaande vacatures:
Op dit moment hebben we helaas geen vacatures beschikbaar in deze winkel.
Klik hier voor een overzicht van alle vacatures.