fbpx

De wintertijd… betekent donkere wintermaanden waarbij 
u moet zorgen dat u en uw hond goed zichtbaar zijn voor het verkeer. De donkere maanden kunnen soms gevaarlijke situaties opleveren. Een hond is in het donker niet goed zichtbaar. Vaak zien automobilisten of fietsers uw huisdier pas op het laatste moment! Jumper heeft voor u diverse producten geselecteerd voor meer veiligheid in het donker!

Om uw hond goed zichtbaar te maken kunt u kiezen uit reflecterende producten of uit verlichting. Zo zijn er bij Jumper diverse knipperende lampjes voor aan de halsband van uw hond, maar ook halsbanden met LED-verlichting verkrijgbaar. Deze knipperende lampjes zorgen ervoor dat uw hond vanaf 500 meter afstand al zichtbaar is. Een halsband met LED-verlichting is eenvoudig te bedienen met een ‘’aan/uit’’ knop en vaak bevat deze ook de mogelijkheid tot ‘knipperen’. Uw hond is met deze halsband dus constant zichtbaar in het donker.

Ook kunt u kiezen voor een reflecterende halsband, tuig, lijn of bandana. Deze reflecterende producten zorgen ervoor dat u vooral zichtbaar bent voor automobilisten als er licht op de halsband schijnt.

Wilt u graag meer weten over ons assortiment ‘’veiligheid in het donker’’? Bezoek een Jumper vestiging bij u in de buurt voor meer informatie over deze producten.

 

Start typing and press Enter to search