fbpx

Renske Natuurlijke Diervoeding

Renske Natuurlijke Diervoeding is ontstaan vanuit een onverwoestbare liefde voor dieren. Niet alleen voor onze eigen honden en katten, maar ook voor die van jou. Wij gaan uit van de kracht van de natuur, met verantwoorde en eerlijke producten.

100-natuurlijke-voeding-voor-honden-en-katten

100% Natuurlijke voeding voor honden en katten

Het hoofdingrediënt in zowel onze nat- als droogvoerproducten is vers vlees of vis. Daarnaast is onze voeding een goede bron van prebiotica voor een gezonde darmflora. Dit in combinatie met groenten, fruit, werkzame kruiden, waardevolle mineralen, vitamines en sporenelementen zorgt voor een ideale variatie aan natuurlijke grondstoffen. Wij geloven namelijk in de kracht van de natuur om het lichaam gezond te maken én houden!

Variëren & Combineren

Wist je dat? Al onze voeding gebaseerd is op variatie, dit mag zelfs in één maaltijd. Wissel dus lekker af met verschillende smaken en combineer de droogvoer producten met onze Vers Gestoomde Maaltijden. Variatie is gezond, gaat verveling tegen, draagt bij aan een gezonde darmflora, houdt het immuunsysteem wakker en zorgt ervoor dat jouw hond of kat niet snel een intolerantie of allergie opbouwt. Zo kun je jouw dier elke dag een andere maaltijd voorschotelen. Daarmee verwen je jouw lieve vriend op een gezonde manier, en krijg je een gezond en levendig dier ervoor terug. Zeg nu zelf: wij hebben het liefst toch ook iedere dag iets anders?

varieren-en-combineren
pre-en-probiotica-voor-een-gezonde-darmflora

Rijk aan omega-3 vetzuren

Wij hechten veel waarde aan omega-3 in onze producten. Omega-3 behoort tot de essentiële vetzuren, wat betekent dat het lichaam van je hond of kat deze niet zelf kan aanmaken en dus binnen moet krijgen via voeding. Omega-3 draagt bij aan belangrijke taken in het lichaam:

  • Het heeft een ontstekingsremmende werking.
  • Is essentieel voor de ontwikkeling van de hersenen en het zenuwstelsel.
  • Bevorderd: immuunsysteem, huid- en vachtconditie en hormoonhuishouding.
  • Helpt stress te verminderen.

Pre en probiotica voor een gezonde darmflora

Een gezonde darmflora is de basis voor een gezond dier. Daarom vindt Renske pre- en probiotica ontzettende belangrijk! Probiotica zijn de goede bacteriën die in de darmen leven, prebiotica is de voeding van de probiotica en stimuleert de groei en de werking van de goede bacteriën. Zo bevatten de vers gestoomde maaltijden prebiotica in de vorm van fructo-oligosacchariden (FOS) en mannaoligosachariden (MOS). In Renske’s vers bereide maaltijden zit prebiotica in de vorm van xylo-oligosacchariden. In ons voedingssupplement Golddust Heal 5. Darmen zit zowel pre- als probiotica, om een goede darmflora te bevorderen.

rijk-aan-omega-3-vetzuren-2
boom-fsc-1

De kracht van de natuur

Wij geloven in de kracht van de natuur, daarbij moet deze kracht natuurlijk wel blijven bestaan. Daarom doen wij er alles aan om onze ecologische pootafdruk zo klein mogelijk te houden. Niet alleen voor jouw lieve viervoeter(s), maar voor onze planeet en alle wezens die hier wonen. Naast duurzame en 100% recyclebare verpakkingen kijken wij ook verder dan onze snuit lang is.. Meer weten over hoe wij omgaan met onze ecologische pootafdruk?

Uit liefde voor jouw huisdier

Ons ruime assortiment bevat alles om jouw hond of kat elke dag te verwennen met een gevarieerd menu. Vers maaltijden, vers ingevroren maaltijden, Super Premium droogvoeding, Mighty Omega-3 Plus droogvoeding (geëxtrudeerd en koud geperst), Gezonde Beloningen én Golddust Heal voedingssupplementen voor honden en katten. Dat wordt smullen!

uit-liefde-voor-jouw-huisdier

Een greep uit Renske’s producten

renske-puppy-voeding

Super Premium Vers bereide Kip en Lam voor puppy’s

Geschikt voor puppy’s van alle rassen, vanaf 3 weken. Ideaal vanwege het zeer kleine formaat! Vers bereide kip als hoofdingrediënt (26%, totaal dierlijke ingrediënten 58%)

kattenvoeding-renske

Kip met kalkoen 70g – Mousse

✓ 100% natuurlijk met toegevoegde vitamines en mineralen
✓ Complete maaltijd
✓ Gluten- en graanvrij!
✓ Een heerlijke maaltijd met kip en kalkoen.

renske-pet-house-candle-mango-peach

Renske Pet House Candle – Mango Peach

Denk eens aan een sappige zongerijpte perzik en mango. Je raad het al: Mango Peach is een tropische fruitige geur die mango, perzik en meloen combineert met een subtiele hint van mandarijn en jasmijn. 

Start typing and press Enter to search