fbpx
prins-jumper-zomer-actie

ACTIE | Gratis Prins koeltas bij aankoop van ProCare mini

Nu bij aankoop van en Prins ProCare Mini product een Prins koeltas inclusief vakantiechecklist GRATIS! Deze actie is geldig t/m 07-07-2019 bij Jumper De diersuper 

Het is vakantietijd! Jouw mini hond kan natuurlijk overal mee naar toe. Met deze zomerse koeltas kunnen jullie samen genieten van een dagje erop uit. In de koeltas kun je iets lekkers voor jezelf mee nemen en voor je hond! Tips nodig voor leuke zomerse spelletjes met je mini hond? Lees de spelletjes van Pete van Prins!

 

prins-actie-zomer-jumper-week-26
voordelen-mini-voeding-prins-jumper

Prins ProCare Mini

Speciaal voor kleine honden heeft Prins ProCare Mini. Deze voedingen zijn geschikt van pup tot senior en gemaakt volgens een productieproces waarbij de hoogwaardige grondstoffen optimaal tot hun recht komen en alle voedingsstoffen behouden blijven. De brokken hebben een aangepaste, kleinere vorm. Lees meer hierover op de website van Prins!

Een lekker ijsje maken!

Als het buiten erg warm is, kun je je hond trakteren op een verfrissende snack. Van wat stukjes Prins NatureCare worst maak je in een handomdraai een lekker ijsje! Belangrijk is om te weten dat te veel ijskoud eten (of drinken) maag-darmklachten kan veroorzaken als je hond daar gevoelig voor is. Jij kent je hond als het goed is het best: twijfel je of een ijsje geven in zijn geval verstandig is? Dan niet doen! Lees meer!

hondenijsje-maken-jumper
kamperen-met-hond-vakantie-jumper

Kamperen met je hond!

Kamperen wordt extra avontuurlijk als je je hond meeneemt. Met je viervoeter in een tent: soms is het wat behelpen, maar als je honden leuk en haren niet erg vindt, kan het reuze gezellig zijn! Op veel campings zijn honden welkom, zeker als je met je eigen tent komt. Voor andere accommodaties, zoals huurtenten, huisjes, stacaravans of blokhutten, gelden vaak restricties. Meld altijd dat je een hond bij je hebt en vraag wat daarvoor de regels én de kosten zijn. De prijs die campings voor een hond kunnen rekenen kan enorm variëren: van helemaal gratis tot een flink bedrag per dag. Lees meer!

Jumper folderacties 

Bekijk hier alle Jumper zomeracties! Zodra buiten de temperatuur stijgt, is het belangrijk dat je extra aandacht besteedt aan je huisdieren. Zij kunnen meestal niet goed tegen warmte. Zorg voor een plek met schaduw en vers drinkwater. Een koelmat en waterspeelgoed kunnen extra verkoeling geven aan je hond en kat! Wij hebben nu heel veel zomer producten in de actie, bekijk ze snel!

folder-jumper-aanbiedingen

Start typing and press Enter to search