fbpx
jumper-prijzenfestival-banner
Je kunt helaas niet meer deelnemen aan het Jumper Prijzenfestival – actie verlopen. Binnenkort worden de winnaars bekend gemaakt!

Jumper Prijzenfestival

Lever jouw bon in en maak kans op geweldige prijzen! 

1. Bij iedere aankoop van €25,- of meer, op zaterdag 3 en/of zondag 4 oktober 2020 maak je met jouw aankoopbon kans op een prijs!
2. Bewaar de bon van deze aankoop en maak er een foto van (Mocht de kassabon een groter bestand zijn dan 2 MB, verklein deze dan via bijvoorbeeld je telefoon. Lukt dit niet, mail dan je gegevens met kassabon naar: marketing@jumper.nl
3. Upload deze foto op deze actiepagina (Vul het formulier in)
4. Aankoopbonnen zijn t/m zondag 11 oktober 2020 online in te sturen. Eenmalige deelname per persoon.
5. Vul hier ook je gegevens in en maak kans op gave prijzen voor jouw lieveling(en)!

jumper-prijzenfestival-producten
Bekijk de actievoorwaarden

Winnaars worden persoonlijk op de hoogte gebracht per e-mail en kunnen de gewonnen prijs afhalen in het filiaal waar de aankoop is gedaan. Op deze winactie zijn onze algemene voorwaarden van toepassing.

Actie voorwaarden

Deelname actie
Op alle acties van Jumper zijn de actievoorwaarden van toepassing:
Eenmalige deelname per persoon. Deelname aan acties is alleen mogelijk voor personen vanaf 18 jaar of ouder. Medewerkers van Jumper zijn uitgesloten van deelname aan acties. Jumper Nederland B.V. is te allen tijde bevoegd actievoorwaarden tussentijds te wijzigen of de acties zonder opgaaf van reden stop te zetten.

Persoonsgegevens
Persoonsgegevens van deelnemers worden niet zonder overleg vrijgegeven en verstrekt aan externen, tenzij er toestemming is gegeven een nieuwsbrief te ontvangen van een externe partij. Persoonsgegevens van deelnemers kunnen intern worden gebruikt voor het aanmelden van de Jumper nieuwsbrief, indien hier in de actie toestemming voor is gegeven. Op alle acties is het Nederlands recht van toepassing.

Winnaar
De winnaar van de actie wordt gekozen door middel van een loting op onpartijdige wijze. De winnaar krijgt persoonlijk bericht per e-mail en wordt via onze social media kanalen bekend gemaakt. Wanneer de winnaar zich niet binnen een week na bekendmaking meldt, wordt er een nieuwe winnaar aangewezen. Jumper Nederland B.V. is bevoegd personen uit te sluiten van deelname bij vermoeden van onrechtmatige deelname of fraude. Deelnemers die geen prijs hebben gewonnen, worden hiervan niet op de hoogte gesteld. Het is niet mogelijk het gewonnen product om te ruilen voor een ander product of geldbedrag.

Bekijk hier de deelnemende Jumper filialen
Arnhem XXL Deventer Hengelo Nijmegen
Almelo Dieteren Hoogeveen Purmerend
Amersfoort Doetinchem Hoorn Steenwijk
Amsterdam Noord Dordrecht Hardenberg Stadskanaal
Apeldoorn Drachten Kerkrade Tiel
Assen Eindhoven Leeuwarden Tilburg
Beek Emmeloord Leiderdorp Utrecht
Bergen op Zoom Groningen Reitdiep Lemelerveld Venlo
Den Bosch Heerenveen Lelystad Zwolle
Meppel Zaandam

JUMPER PRIJZENFESTIVAL FORMULIER

Start typing and press Enter to search