fbpx
de-mobiele-dierenarts-jumper-slide

UPDATE: Momenteel is de mobiele dierenarts niet aanwezig in onze filialen!

Vanaf april is onze mobiele dierenarts even niet aanwezig bij onderstaande filialen. Voor vragen omtrent jouw huisdier verwijzen we je graag door naar de samenwerkende praktijken.

  • Jumper Tiel: Dinsdags 9.30-13.00 uur
    (Let op: is vervallen)
  • Jumper Amersfoort: Woensdags 9.30-13.00 uur
    (Let op: is vervallen)
  • Jumper Utrecht: Donderdags 9.30-13.00 uur
    (Let op: is vervallen)

Tarief vaccineren of chippen: € 25,- met GRATIS consult!

De Jumper Mobiele Dierenarts

De mobiele dierenarts van Jumper rijdt door het land voor de zorg van je huisdier! Je kunt bij onze dierenarts terecht voor o.a. gezondheidsadvies, diverse onderzoeken, vaccinaties/chippen van je hond, kat, konijnen en knaagdier! Op vaste dagen is De mobiele Dierenarts aanwezig bij onze vestigingen: Jumper Tiel, Jumper Amersfoort en Jumper Utrecht. Daarnaast zal onze Mobiele Dierenarts meerdere keren per jaar bij jouw dichtstbijzijnde Jumper zijn!

Jouw huisdier wordt zeer voordelig behandeld door onze ervaren dierenarts! Maak online je afspraak bij Jumper Tiel, Jumper Amersfoort of Jumper Utrecht! Je bent dan altijd verzekerd van een plekje! UPDATE: Momenteel is de mobiele dierenarts niet aanwezig in onze filialen!

dierenarts-puppy

I.v.m. de huidige coronamaatregelen zijn er op dit moment (nog) geen nieuwe bezoeken van de mobiele dierenarts gepland. 

  • Binnenkort nieuwe data!

De Mobiele Dierenarts van Jumper komt bij onze filialen om voordelig je huisdier te enten/chippen! Houd deze pagina in de gaten voor de actuele tijden en dagen!

Tarief vaccineren of chippen: € 25,-

Onze Mobiele Dierenarts is gedurende het jaar aanwezig bij de onderstaande Jumper vestigingen. Wij volgen de RIVM richtlijnen betreft het coronavirus. Dit betekent o.a. 1 eigenaar per dier en de 1,5 m afstand wordt aangehouden.

Even voorstellen ..

lisette-derksen-dierenarts-jumper

Beste dierenvrienden,

Mijn naam is Lisette Derksen. Graag stel ik mijzelf voor als de nieuwe Jumper dierenarts. Met veel liefde zet ik mij in voor de gezondheid van uw dier. Ik zal bij diverse Jumper filialen aanwezig zijn voor uw vragen en voor het vaccineren of chippen van uw huisdier. Ik ben in 2017 afgestudeerd in Utrecht en woon samen met mijn vriend en onze 2 katten. Het zal ook niet lang duren voordat we verliefd worden op een lieve hond!

Ik kijk er naar uit om kennis te maken met u en uw dier!

Copyright All Rights Reserved © 2021 – Jumper De diersuper

Start typing and press Enter to search