fbpx
Jumper Dordrecht - Verkoopmedewerker
1-16 uur

Bij Jumper draait alles om dieren. Juist daarom vinden wij het ontzettend belangrijk dat onze werknemers alles weten over de verzorging en levensbehoeften van (huis)dieren. Hier is het huisdier, samen met de klant, koning! Wij verwachten van onze werknemers dan ook dat ze kwalitatief goed advies geven en deze kunnen afstemmen op de individuele behoeften van een huisdier.

Dus heb jij een echte passie voor (huis)dieren? Kan jij niet alleen een gesprek op gang houden met dieren maar ook met mensen? Ben jij bereid om te blijven groeien en leren? Kan jij samen met een team een winkel draaiende houden? Dan zoeken we jou!

Wat doe jij als verkoopmedewerker bij Jumper?

Onze werknemers geven op een vriendelijke en correcte wijze kwalitatief advies aan onze klanten. Je leert daarom alles over de verzorging en levensbehoeften van dieren zodat je een klant kan helpen met verschillende soorten situaties (bijvoorbeeld aanschaf huisdier/voedingsadvies/gedrag). Zo zorg jij ervoor dat onze klanten tevreden en goed geïnformeerd de winkel verlaten.

Hierbij horen ook taken als kassawerkzaamheden, het bestellen van goederen in de winkel, de winkel (aan)vullen en zorg dragen voor orde en netheid in de winkel. Dit alles doe jij natuurlijk niet alleen maar samen met een gezellig team.

Hier herken jij jezelf in

  • Jij bent klantvriendelijk en durft op mensen af te stappen, klantcontact is namelijk een groot onderdeel van jouw baan
  • Een grote passie voor dieren
  • Jij hebt al enige verkoopervaring in de detailhandel (voorkeur dierenbranche)
  • Teamplayer: jij vindt het leuk om te werken in een (informeel) team
  • Jij bent flexibel inzetbaar

Dit zoek jij verder in een baan 

  • Een uitdagende functie in een groeiende organisatie
  • Goede arbeidsvoorwaarden, volgens de CAO Dibevo, in overeenstemming met jouw ervaring en functie
  • Leuke extraatjes: denk aan personeelskorting, flexibele werkuren, door het jaar heen leuke presentjes met de feestdagen en een tof kerstpakket!
  • Werkdagen en werkuren in overleg
  • Jumper is constant in ontwikkeling, wij vinden groei belangrijk, niet alleen bij Jumper, maar ook bij jou!

Lijkt dit je wat? Solliciteer dan snel via Indeed! Stuur jouw CV en een motivatie t.a.v. Conny van Anrooij

Meer weten over Jumper? Check dan ook onze Facebook & Instagram!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Binnenkijken bij een Jumper filiaal?
Jumper de diersuper is een winkelformule met meer dan tachtig dierenwinkels op het gebied van diervoeding en dierbenodigdheden.

Jumper is dé supermarkt onder de dierenspeciaalzaken. Grote dierenwinkels, ruim assortiment, goed advies en eerlijke prijzen, maar met de vakkennis van een dierspeciaalzaak.

Bekijk hoe jouw nieuwe werkplek eruit ziet!

Start typing and press Enter to search