fbpx

Jumper Amsterdam Waterlandplein

  • Waterlandplein 5, 1024 LL Amsterdam

Tel: 020-2111334
Mail: amsterdamwaterlandplein@jumper.nl

Openingstijden Jumper Amsterdam Waterlandplein:

maandag:    09.00 – 18.00u
dinsdag:       09.00 – 18.00u
woensdag:   09.00 – 18.00u
donderdag:  09.00 – 18.00u
vrijdag:         09.00 – 18.00u
zaterdag:      09.00 – 17.00u

 Volg ons op Facebook

Jumper Amsterdam Waterlandplein

Jumper Amsterdam Waterlandplein, hét voordelige adres voor al uw diervoeding en dierenbenodigdheden in de omgeving Amsterdam-Noord. Dierenwinkel Jumper Amsterdam Waterlandplein is gevestigd aan het Waterlandplein, te Amsterdam. Jumper Amsterdam Waterlandplein is de grootste en goedkoopste dierenwinkel in de omgeving. Bij ons vindt u een zeer groot assortiment diervoeding en dierenbenodigdheden. Alles voor uw huisdier en uiteraard tegen vaste lage prijzen! Wij heten u en uw huisdier van harte welkom bij ons in de winkel!

✓ Ruim parkeren  ✓ Alles voor uw huisdier! ✓ De lage prijzen kampioen! ✓ Beste service en advies

Jumper De diersuper is een winkelformule met meer dan 80 dierenwinkels op het gebied van diervoeding en dierenbenodigdheden. Jumper is dé supermarkt onder de dierenspeciaalzaken. Grote dierenwinkels, ruim assortiment en lage prijzen, maar met de vakkennis van een speciaalzaak!

Huisdier van de maand:

Upload de leukste foto van uw huisdier op de Facebook pagina van Jumper Amsterdam Waterlandplein en maak elke maand kans op de titel ‘Huisdier van de maand’ en win een goodiebag inclusief waardebon!

GRATIS fotoshoot van je huisdier
dierenfotograaf-maart

Start typing and press Enter to search