fbpx
honden-advies-jumper

Informatie over honden

Een hond is een echte kameraad. Hij maakt wel 10 tot 15 jaar deel uit van het gezin. De opvoeding van de hond is belangrijk. Is hij goed opgevoed dan is dat prettig voor de baas, het gezin en de omgeving. Het zindelijk maken en de verdere opvoeding kosten veel tijd. Wees bij de opvoeding altijd consequent. Wat vandaag niet mag, mag morgen ook niet. Ook de verzorging kost tijd. Afhankelijk van het ras kan er veel tijd in de vachtverzorging zitten. Een pup moet in het begin regelmatig ingeënt worden.

De juiste voeding voor uw hond

Het aantal maaltijden en de hoeveelheid hondenvoeding hangt af van de leeftijd en van het activiteitenniveau van de hond. Houd de adviezen op de verpakking aan als gemiddelde. Zijn de ribben van de hond te voelen maar niet te zien, dan is het goed. Zijn ze niet te voelen, dan is hij te dik en moet hij minder eten en meer bewegen. Door overgewicht kunnen gewrichtsafwijkingen en hartproblemen ontstaan. Stel zelf geen menu samen, maar kies voor een hoogwaardige voeding.

Jumper Dierenwinkel MedewerkersOnze medewerkers

Onze medewerkers bij uw Jumper geven u graag advies. Geef een pup eerst de voeding die hij bij de fokker gewend was. Hulp nodig bij de overgang naar andere voeding? Je leest het allemaal hier! In het menu van de hond moeten beslist harde brokken zitten. Deze zijn heel goed voor zijn gebit en voorkomen de vorming van tandsteen. Zorg altijd voor een bak schoon drinkwater. Geef de hond geen tafelrestjes. Ze zijn, net als stukjes worst en kaas, veel te zout en te gekruid. Er zijn veel producten om de hond verantwoord te verwennen.

Honden, de beste vriend van de mens

Wij bij Jumper zijn GEK op honden! Een hond maakt echt deel uit van een gezin en het is daarom erg belangrijk om goed voor jouw viervoeter te zorgen. Met deze blogs ben jij straks een echte hondenkenner en blijf jij op de hoogte van de leukste producten voor honden. Mocht je specifieke vragen hebben over jouw huisdier, je kan ons altijd een berichtje sturen via Facebook of Instagram. Ook ben je altijd welkom in jouw Jumper voor advies over jouw huisdier. Neem vooral je hond mee, dat vinden wij alleen maar gezellig!

Start typing and press Enter to search