fbpx
hondenvoer hondenbenodigdheden jumper
Alles over uw hond
kattenvoer dierenwinkel jumper assortiment
Alles over uw kat
knaagdieren-jumper-de-diersuper-
Alles over uw knaagdier & konijn
Vogel
Alles over vogels
Vissen
Alles over vissen

Het aanschaffen van een huisdier

De aanschaf van een huisdier moet een goed afgewogen beslissing zijn. Het is van groot belang dat u goed op de hoogte bent van de basiselementen van het houden van een huisdier. De voorbereiding voordat het gekozen dier wordt uitgezocht en opgehaald, maakt deel uit van een warm ontvangst van het dier. U hoeft zich niet af te vragen waarom het bepaald gedrag vertoont, omdat u er al over gelezen hebt. U bent zelfverzekerd en u kunt de juiste beslissingen nemen.

Informatie verzamelen

Lezen is de eerste stap. Ook al bent u geen uitgesproken lezer, boeken over dieren zijn naslagwerken die een eventuele koper veel basisinformatie bieden om tot de juiste beslissingen te komen. Boeken vertellen veel over de karaktereigenschappen van dieren en hun speciale wensen voor de verzorging. Iemand die van rust houdt, moet geen zangvogels nemen. Iemand die niet tegen verharende huisdieren kan, is het beste uit met een konijn of knaagdier dat in een hok gehouden wordt. Sommige dieren vinden het prettig als ze alleen worden gehouden, andere leven in de natuur in groepjes, dus kunt u die thuis ook het beste in een groepje houden.

De juiste voeding

De voeding van een dier is heel belangrijk. Hoe beter de voeding is afgestemd op de natuurlijke behoeften, hoe beter het dier het naar zijn zin zal hebben. Het is bijna zeker dat het dier langer leeft door goede voeding. Waarschijnlijk bespaart de juiste voeding hoge dierenartskosten. Natuurlijk kan een dier toch ziek worden. Daarvoor is een bezoek aan de dierenarts wel noodzakelijk.

Jumper helpt u graag

Neem eens de tijd om zo maar eens rond te kijken bij uw Jumper. Het assortiment is groot. Voor huisvesting, speelgoed en mandjes kijkt u uw ogen uit. Trek wat tijd uit om de voeding te bekijken en te vergelijken. Onze medewerkers helpen u graag!

Start typing and press Enter to search