fbpx
Happy Halloween! Zo maak jij een outfit voor jouw huisdier

Halloween wordt steeds populairder in Nederland en wij snappen waarom! Deze dag geeft je de mogelijkheid om je te verkleden, het huis gezellig te versieren en het is gewoon een goed excuus voor een feestje. Jouw huisdier mag natuurlijk niet ontbreken bij deze feestdag, dus daarom leer je hier twee super makkelijke DIY’s voor dé beste Halloween outfit.

Have fun

Voordat je aan de slag gaat willen wij graag iedereen bemoedigen om je huisdier nergens toe te dwingen en altijd in de buurt te blijven. Niet elk huisdier vindt het fijn om iets aan te krijgen en deze outfits zijn puur bedoelt om even snel een Halloween foto te maken. Verwijder hierna de kledingstukken en beloon je huisdier flink. Gelukkig zijn er genoeg schatjes die het leuk vinden om de show te stelen in een Halloween outfit, leer daarom nu twee super simpele Halloween outfits!

Let’s get spooky!

Wat heb je nodig?

  • Een (oud) laken, stift en een schaar.

Let’s get spooky met onze spook outfit! Hoe ga je te werk? Hang het laken vlak naast je huisdier en schat in waar de twee gaten voor de ogen en één gat voor de snuit komt. Teken hier de cirkels met de stift en knip deze uit. Zorg er daarna voor dat je het laken inkort zodat het niet een mega lange sleep wordt. Nu is je outfit klaar! Leg het laken heel langzaam over je huisdier heen en zorg ervoor dat hij meteen met zijn neus en ogen bij de gaten zit. Raakt hij meteen erg in paniek? Dan raden wij af om door te gaan, het moet tenslotte ook leuk zijn voor jouw huisdier. Zit je huisdier er helemaal klaar voor? Beloon hem dan ook hiervoor!

 

Let’s cuddle!

Wat heb je nodig?

  • Een printer, (foto)papier, lamineerapparaat, schaar, elastiekje of touwtje en een perforator.

Is jouw huisdier net zo knuffelbaar als een knuffel? Met deze DIY maak je een echte TY knuffel van jouw huisdier. Het ziet er super schattig uit en zorgt ervoor dat je nog knuffeliger wordt!

Hoe ga je te werk? Zorg ervoor dat je een leuke label vindt die je wilt gebruiken. Print deze groot uit op papier en lamineer hem. Vervolgens knip je het hartje of het door jouw gekozen label uit en maak één gaatje met de perforator. Doe vervolgens het elastiekje of het touwtje door het gaatje,  bevestig hem aan de riem van jouw huisdier en voilà, jouw nieuwe knuffelbeer is klaar!

We hopen dat je zo aan de slag kan met dé perfecte outfit! Mocht je advies/tips nodig hebben specifiek voor jouw huisdier? Kom dan vooral langs bij jouw Jumper vestiging ! Wil je op de hoogte blijven van al onze tips? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief en volg ons op Instagram en Facebook!

Start typing and press Enter to search