fbpx

Ruime keuze hondenapotheek producten en hondenverzorging

Bij Jumper kun je terecht voor al je hondenverzorgingsproducten!

Jumper De diersuper heeft een zeer ruim assortiment hondenverzorging, denk aan hondenshampoo, vlooien- en tekenmiddelen, wormmiddelen maar ook diverse supplementen en toevoegingen aan de voeding om je hond zo gezond mogelijk door het leven te laten gaan!

Ontvlooien

Bij Jumper kun je terecht voor diverse soorten vlooienmiddelen. Jumper helpt je graag bij de keuze van het juiste middel voor jouw viervoeter. Om de gezondheid van je hond te behouden is het belangrijk dat je je hond preventief behandelt met een vlooienbestrijdingsmiddel. Vlooien worden vaak overdragen op het moment dat je hond in een besmette omgeving is. Bij een vlooienplaag is het soms nodig om je gehele huis te ontvlooien, omdat de parasieten zich in huis verspreiden. In zo’n geval raden we aan om ook je huis goed te reinigen met vlooienbestrijdingsmiddelen, zoals een omgevingsspray. Lees hier hoe je vlooien bij je hond herkent.

Ontwormen

Regelmatig ontwormen is niet alleen belangrijk voor de gezondheid van je hond, maar ook voor de volksgezondheid. Wanneer je hond buiten wandelt, komt je hond bijna continue in aanraking met wormen (eitjes). Via soortgenoten, ontlasting, prooidieren of vers vlees kunnen wormen bij je hond naar binnen komen. Het is belangrijk om je huisdier regelmatig te ontwormen. Vraag aan één van onze Jumper medewerkers om advies over welk middel je het beste kunt gebruiken voor jouw viervoeter!

Medicatie & verzorging

Bij Jumper kun je terecht voor diverse medicatie gerichte producten. Denk hierbij aan Relax tabletjes, reinigingsproducten voor de ogen / oren maar ook voor toevoegingen aan de voeding omtrent darmproblemen. Het assortiment Verzorging bestaat uit diverse shampoo’s, gebitsreinigingsmiddelen, zalven en sprays. Heb je vragen over het assortiment stel ze gerust aan één van onze medewerkers!

Start typing and press Enter to search