fbpx

Jumper is de dierenwinkel voor al uw hondenvoer en hondenbenodigdheden.

Dankzij onze grote winkels zijn wij in staat u een ruim assortiment hondenvoer en hondenbenodigdheden te bieden, uiteraard tegen vaste lage prijzen. Bij Jumper vindt u alle bekende merken hondenbrokken, de geschikte hondenmand of hondenkussen, de juiste hondenbench of hondenriem en het passende hondenhok. Tevens vindt u bij ons ook ruime assortimenten met hondenspeelgoed, hondensnacks en hondenkleding.

Een greep uit ons assortiment hondenvoer en
hondenbenodigdheden vindt u online op deze website, zo vindt u o.a. hondenvoer van: Royal Canin, Eukanuba, Prins hondenvoer, Devotion, Hills hondenvoer, Cavom hondenvoer, Iams hondenvoer, Fokker, Topper, Smølke, VITALstyle, Nutro, Beneful, Pro Plan en nog veel meer hondenvoeding!

Jumper hanteert altijd scherpe prijzen. Het assortiment en de prijzen kunnen per Jumper filiaal verschillen. Voor meer informatie over de verkrijgbaarheid of prijs kunt u met uw dichtstbijzijnde Jumper contact opnemen. Deze productcatalogus toont slechts een deel van ons assortiment. 

Devotion Premium hondenvoeding

Devotion is nu bereid met vers(e) vlees, vis of lamsvlees voor een betere opname van voedingsstoffen en nu nog smakelijker! Voor ieder type hond is er een geoptimaliseerde Devotion hondenvoeding beschikbaar.

Uw hond verdient de beste kwaliteit en zorg. Daarom hebben wij Devotion gecreëerd: de nieuwe, complete en uitgebalanceerde reeks hondenvoeding die voorziet in de specifieke behoeften van alle rassen, gedurende iedere levensfase.

Devotion garandeert u de beste kwaliteit dankzij het exclusieve gebruik van natuurlijke ingrediënten en gezond vers vlees dat ook door de mens geconsumeerd wordt. Mede door het voortdurend uitvoeren van controles en steekproeven tijdens het volledige productieproces en de opspoorbaarheid van alle geproduceerde artikelen wordt de kwaliteit gewaarborgd.

afbeelding-devotion-verpakkingen
devotion-hondenworst-jumper
grandorf-jumper-hondenvoeding

Onze holistische filosofie

De totale gezondheid van het lichaam van je hond begint met de goede werking van de spijsvertering. Wij geloven dat elk ingrediënt in ons voedsel een doel moet hebben en gunstig moet zijn voor je huisdieren.
Onze holistische hondenvoeding is gemaakt van geselecteerd vlees en natuurlijke hypoallergene ingrediënten.

Deze helpen om te voldoen aan de behoeften van huisdieren die gevoelig zijn voor allergieën of problemen hebben met voedselintoleranties. Onze hondenvoeding voorziet in alle biologische behoeften voor honden en katten. Het zorgt voor een uitstekende fysieke conditie zodat uw huisdier een lang en gezond leven kan leiden.
Wat we echter niet gebruiken in onze voeding, doet er soms nog meer toe.

NIEUW! Belmondo | Vital natural happiness

Voor zowel Belmondo als Bianco hebben we een breed assortiment aan droogvoeding en natvoeding voor uw huisdier! Bij Belmondo hondenvoeding hebben we een mooie toevoeging van vers vlees, dit maakt de voeding extra smakelijk, ook ideaal voor de kieskeurige eter!

Onze voeding is gezond maar bovenal ook heel smakelijk. Hiermee zorgen we niet alleen voor een vitale hond maar ook één die smakelijk zijn voerbak leeg eet. Iedere hond verdient een voedzame gezonde maaltijd gemaakt met alle goede ingrediënten die de natuur te bieden heeft. Bekijk hier ons vernieuwde Belmondo assortiment!

”Wij van Belmondo houden van honden. Vitale blije honden! Onze voeding is gezond maar bovenal ook heel smakelijk. Hiermee zorgen we niet alleen voor een vitale hond maar ook één die smakelijk zijn voerbak leeg eet. Iedere hond verdient een voedzame gezonde maaltijd gemaakt met alle goede ingrediënten die de natuur te bieden heeft.”

Belmondo Hondenvoeding

Start typing and press Enter to search