fbpx
grandorf-logo-wit
Holistische kattenvoeding
Voor huisdieren met een gevoelige spijsvertering, gevoelig voor allergieën en de meest veeleisende huisdieren om aan hun behoeften in vleesvoeding te voldoen.
grandorf-jumper-de-diersuper
Recepten met weinig granen – Kitten
Lam & bruine rijst – Kitten
Voor kitten vanaf 3 weken, drachtige en zogende katten. Ideaal voor delicate spijsvertering van kittens. Hoog gehalte aan essentiële eiwitten, gezonde vetten, aminozuren en vitamines garandeert een gezonde groei en ontwikkeling van kittens.
Recepten met weinig graan - Indoor
4 Meat en bruine rijst – Indoor
Voor katten met normale activiteit 1 jaar en ouder. Matige hoeveelheid essentiële eiwitten en nuttige vetten helpen het optimale gewicht en spiermassa van de kat te behouden.
Lam & Bruine Rijst – Indoor
Voor katten met normale activiteit 1 jaar en ouder. Gematigde hoeveelheid essentiële eiwitten en nuttige vetten helpen het optimale gewicht en spiermassa van de kat te behouden.
Witte Vis & Bruine Rijst – Indoor
Voor katten met normale activiteit 1 jaar en ouder. Ideaal voor huisdieren die speciale aandacht en zorg voor huid en haar nodig hebben, evenals huisdieren met een gevoelige spijsvertering of gevoelig voor allergieën.
Recept met weinig graan - Gesteriliseerd
4 Meat & Bruine Rijst – Gesteriliseerd
Voor gesteriliseerde of oudere katten van 1 jaar en ouder. Verminderde vetten en een hoog gehalte aan essentiële eiwitten helpen het gewicht en de spiermassa van gesteriliseerde of oudere katten in optimale vorm te houden.
Konijn & Bruine Rijst – Gesteriliseerd
Voor gesteriliseerde of oudere katten van 1 jaar en ouder. Verminderde vetten en een hoog gehalte aan essentiële eiwitten helpen het gewicht en de spiermassa van gesteriliseerde of oudere katten in optimale vorm te houden.
grandorf-jumper-de-diersuper-natvoeding-kat
Natvoeding - Nieuw!
Recept zonder granen
Volledig natuurlijk nat voer van hoogwaardig vlees, zacht gekookt in eigen bouillon, ideaal voor katten met een gevoelige spijsvertering. Alleen vlees en niets overbodig – een uitstekende aanvulling op droog voedsel voor een verscheidenheid aan dieet.
Kipfilet
Voor katten van 1 jaar en ouder. 100% natuurlijke en gezonde voeding, 75% kipfilet, GRAANVRIJE samenstelling.
Kipfilet & Zeebaars
Voor katten van 1 jaar en ouder. 100% natuurlijke en gezonde voeding, 75% (50% kipfilet, 25% zeebaarsfilet), GRAANVRIJE samenstelling.
Kipfilet & Eendenfilet
Voor katten van 1 jaar en ouder. 100% natuurlijke en gezonde voeding, 75% (50% kipfilet, 25% eendenfilet), GRAANVRIJE samenstelling.
Kipfilet & Zalm
Voor katten van 1 jaar en ouder. 100% natuurlijke en gezonde voeding, 75% (50% kipfilet, 25% zalmfilet), GRAANVRIJE samenstelling.
Kipfilet & Krabfilet
Voor katten van 1 jaar en ouder. 100% natuurlijke en gezonde voeding, 75% (50% kipfilet, 25% krabfilet), GRAANVRIJE samenstelling.
Kipfilet & Garnalen
Voor katten van 1 jaar en ouder. 100% natuurlijke en gezonde voeding, 75% (50 Kipfilet, 25% Garnalen), GRAANVRIJE samenstelling.
Tonijnfilet
Voor katten van 1 jaar en ouder. 100% natuurlijke en gezonde voeding, 75% Tonijnfilet, GRAANVRIJE samenstelling.
Tonijn & Mosselen
Voor katten van 1 jaar en ouder. 100% natuurlijke en gezonde voeding, 75% (60% Tonijnfilet, 15% Mosselen), GRAANVRIJE samenstelling.
Tonijnfilet & Garnalen
Voor katten van 1 jaar en ouder. 100% natuurlijke en gezonde voeding, 75% (45% Tonijnfilet, 30% Garnalen), GRAANVRIJE samenstelling.
Tonijnfilet & Krabfilet
Voor katten van 1 jaar en ouder. 100% natuurlijke en gezonde voeding, 75% (50% tonijnfilet, 25% krabfilet), GRAANVRIJE samenstelling.
Tonijnfilet & Zalm
Voor katten van 1 jaar en ouder. 100% natuurlijke en gezonde voeding, 75% (50% tonijnfilet, 25% zalmfilet), GRAANVRIJE samenstelling.
Tonijnfilet & Kipfilet
Voor katten van 1 jaar en ouder. 100% natuurlijke en gezonde voeding, 75% (45% Tonijnfilet, 30% Kipfilet), GRAANVRIJE samenstelling.

Start typing and press Enter to search