fbpx
grandorf-logo-wit
Holistische hondenvoeding
Voor huisdieren met een gevoelige spijsvertering, gevoelig voor allergieën en de meest veeleisende huisdieren om aan hun behoeften in vleesvoeding te voldoen.
grandorf-jumper-de-diersuper
Recepten met weinig granen en levende probiotica
4 Meat & Bruine Rijst - Adult Alle Rassen
Ideaal voor huisdieren met een gevoelige spijsvertering of gevoelig voor allergieën.
4 Meat & Bruine Rijst - Adult Mini-Rassen
Hoog gehalte aan essentiële eiwitten, nuttige vetten, aminozuren en vitamines zorgen voor een optimale energiewaarde voor mini-rashonden. Verbetert de spijsvertering en helpt voedselallergieën te voorkomen.
Recepten met weinig graan
Lam & Bruine Rijst - Puppy Alle Rassen
Ideaal voor delicate spijsvertering van puppy’s. Hoog gehalte aan essentiële eiwitten, gezonde vetten, aminozuren en vitamines garandeert een gezonde groei en ontwikkeling van puppy’s.
Lam & Bruine Rijst - Mini-Rassen
Voor mini honden van 1 jaar en ouder. Hoog gehalte aan essentiële eiwitten, nuttige vetten, aminozuren en vitamines zorgen voor een optimale energiewaarde.
Lam & Bruine Rijst - Junior Alle Rassen
Voor junioren vanaf 4 maanden, drachtige of zogende honden. Ideaal voor delicate spijsvertering van junioren. Hoog gehalte aan essentiële eiwitten, gezonde vetten, aminozuren en vitamines garandeert een gezonde groei en ontwikkeling.
Lam & Bruine Rijst - Adult Medium Rassen
Voor middelgrote honden van 1 jaar en ouder. Ideaal voor huisdieren met een gevoelige spijsvertering of gevoelig voor allergieën.
Witte Vis & bruine Rijst – Adult Alle rassen
Voor alle honden van 1 jaar en ouder. Ideaal voor huisdieren die speciale aandacht en zorg voor huid en haar nodig hebben, evenals huisdieren met een gevoelige spijsvertering of gevoelig voor allergieën. De formule is rijk aan vlees van oceanische vis, Omega-6, Omega-3.
Lam & Bruine Rijst – Adult Grote Rassen
Voor grote honden van 1 jaar en ouder. Grote korrels dragen bij aan een langzaam eten en assimilatie van het product. Profylactisch complex van chondroprotectors helpt bij het handhaven van ligamenten en gewrichten van honden van grote honden.
Graanvrije recepten
Konijn & bruine rijst - Adult Alle rassen
Voor middelgrote honden van 1 jaar en ouder. Ideaal voor huisdieren met een gevoelige spijsvertering of gevoelig voor allergieën.
Eend & bruine rijst - Adult Alle rassen
Voor honden van grote rassen van 1 jaar en ouder. Een uitstekend alternatief voor graanvoeding voor huisdieren met een gevoelige spijsvertering of gevoelig voor allergieën.
grandorf-jumper-de-diersuper-natvoeding
Natvoeding - Nieuw!
Recept zonder granen
Voor alle rashonden van 1 jaar en ouder. Ideaal voor huisdieren met een gevoelige spijsvertering of gevoelig voor allergieën.
Eend & Kalkoen in gelei
100% natuurlijke en gezonde voeding, 90% Eend en kalkoenvlees, GRAANVRIJE samenstelling, Omega-3 en Omega-6-vetzuren, Essentiële vitamines, mineralen, oliën, Delicate kookmethode.
Everzwijn & Kalkoen in gelei
100% natuurlijke en gezonde voeding, 90% everzwijn en kalfsvlees, GRAANVRIJE samenstelling, Omega-3 en Omega-6-vetzuren, Essentiële vitamines, mineralen, oliën, Delicate kookmethode.
Konijn & Kalkoen in gelei
100% natuurlijke en gezonde voeding, 90% Konijnen- en kalkoenvlees, GRAANVRIJE samenstelling, Omega-3 en Omega-6-vetzuren, Essentiële vitamines, mineralen, oliën, Delicate kookmethode.
Lam & Rundvlees in gelei
100% natuurlijke en gezonde voeding, 90% lams- en kalfsvlees, GRAANVRIJE samenstelling, Omega-3 en Omega-6-vetzuren, Essentiële vitamines, mineralen, oliën, Delicate kookmethode.
Kalkoen & Kwartel in gelei
100% natuurlijke en gezonde voeding, 90% kalfs- en konijnenvlees, GRAANVRIJE samenstelling, Omega-3 en Omega-6-vetzuren, Essentiële vitamines, mineralen, oliën, Delicate kookmethode.
Rundvlees & Konijn in gelei
100% natuurlijke en gezonde voeding, 90% kalfs- en konijnenvlees, GRAANVRIJE samenstelling, Omega-3 en Omega-6-vetzuren, Essentiële vitamines, mineralen, oliën, Delicate kookmethode.
Buffalo & Rundvlees in gelei
Voor puppy’s en junioren, 100% natuurlijke en gezonde voeding, 90% Buffalo en kalfsvlees, GRAANVRIJE samenstelling, Omega-3 en Omega-6-vetzuren, Essentiële vitamines, mineralen, oliën, Delicate kookmethode.
Hertenvlees & Kalkoen in gelei
100% natuurlijke en gezonde voeding, 90% hertenvlees en kalkoenvlees, GRAANVRIJE samenstelling, Omega-3 en Omega-6-vetzuren, Essentiële vitamines, mineralen, oliën, Delicate kookmethode.

Start typing and press Enter to search