fbpx

Actievoorwaarden Jumper De diersuper

Bij Jumper de diersuper kan je als klant geregeld meedoen aan (win)acties en profiteren van aanbiedingen en folderacties. De actievoorwaarden die hierop van toepassing zijn, lichten wij hieronder uit.

Let op: in de winkel gelden er mogelijk andere voorwaarden dan online.

Algemene actievoorwaarden

 1. De acties en aanbiedingen worden aangeboden door ‘Jumper Nederland B.V.’ kantoorhoudende aan de Delta 2, 6825 MR, Arnhem.
 2. Jumper Nederland B.V. is niet aansprakelijk voor eventuele typ-, druk- of zetfouten.
 3. Jumper Nederland B.V. behoudt zich het recht voor om een actie eenzijdig te wijzigen, op te schoren of te beëindigen. Hiervan zal mededeling gedaan worden op dezelfde locatie als waar de eerste berichtgeving over de actie plaatsvindt.
 4. In de gevallen waarin de actievoorwaarden niet (voldoende) voorzien, zal een besluit worden genomen door Jumper Nederland B.V.
 5. Op alle acties is het Nederlands recht van toepassing.
 6. Deelname is toegestaan voor personen van 18 jaar en ouder, of minderjarigen met toestemming van ten minste één ouder/verzorger.
 7. Deelnemers dienen woonachtig te zijn in Nederland.
 8. Door deelname aan een actie (winactie, cadeaubon, kortingsactie en/of folderaanbieding) verklaart de deelnemer akkoord te gaan met de op deze pagina (LINK) genoemde actievoorwaarden.

Cadeaubonnen

 1. De aard, duur, vervaldatum en eventuele overige voorwaarden van een cadeaubon staan in de uiting waarin de actie is opgenomen. Na de vervaldatum kan geen gebruik meer worden gemaakt van de cadeaubon.
 2. Het bedrag op een cadeaubon dient in één keer verzilverd te worden en is niet inwisselbaar voor geld.

Winacties

 1. Er kan per persoon slechts eenmaal worden deelgenomen aan een winactie.
 2. De aard, duur, vervaldatum en eventuele overige voorwaarden van een winactie staan in de uiting waarin de actie is opgenomen. Na de vervaldatum kan niet meer worden deelgenomen aan de winactie.
 3. De winnaar van een winactie wordt gekozen door middel van een onpartijdige loting, óf door het bepalen van een vooraf opgestelde jury (bijvoorbeeld bij het beoordelen van inzendingen, wanneer dit van toepassing is). Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd. De winnaar wordt middels een persoonlijk bericht of via onze socialmediakanalen bekendgemaakt. Deelnemers die geen prijs hebben gewonnen, worden hiervan niet op de hoogte gesteld.
 4. Wanneer de winnaar van een winactie zich niet binnen een week meldt, is Jumper Nederland B.V. vrij een nieuwe winnaar aan te wijzen. In dit geval vervalt de eerst gekozen winnaar.
 5. Gewonnen prijzen zijn persoonlijk en niet overdraagbaar.
 6. Gewonnen prijzen zijn niet inwisselbaar voor geld en kunnen niet geruild worden voor andere producten.
 7. Deelnemers die aantoonbaar misbruik maken van een actie kunnen van deelname worden uitgesloten. Tevens kan een eventuele onterecht verstrekte korting/prijs teruggevorderd worden.
 8. De winacties op socialmediakanalen worden op geen enkele manier gesponsord, goedgekeurd of beheerd door het betreffende platform (bijvoorbeeld Facebook of Instagram), en worden op geen enkele manier geassocieerd met het platform.
 9. Medewerkers van Jumper Nederland B.V. zijn uitgesloten dan deelname aan acties, georganiseerd vanuit Jumper Nederland B.V. of lokale winkels, ongeacht de locatie van werkzaamheden.
 10. Jumper Nederland B.V. is niet verantwoordelijk voor vervoer wanneer de gewonnen prijs opgehaald dient te worden in de winkel. In het geval het onmogelijk is voor de winnaar om de prijs op te komen halen, staat Jumper Nederland B.V. in het recht om een nieuwe winnaar te kiezen. In dit geval vervalt de eerst gekozen winnaar.
 11. De persoonsgegevens die middels een (win)actie worden verkregen, zullen enkel worden gebruikt door Jumper Nederland B.V. om de winnaar(s) te kunnen bepalen. Deze persoonsgegevens zullen niet worden verstrekt aan derde partijen en niet worden gebruikt voor andere doeleinden dan hiervoor genoemd.

Start typing and press Enter to search