fbpx

Winnaars worden persoonlijk op de hoogte gebracht per e-mail en kunnen de gewonnen prijs afhalen in het filiaal waar de aankoop is gedaan. Op deze winactie zijn onze algemene voorwaarden van toepassing.

Actie voorwaarden

Deelname actie
Op alle acties van Jumper zijn de actievoorwaarden van toepassing: Eenmalige deelname per persoon. Deelname aan acties is alleen mogelijk voor personen vanaf 18 jaar of ouder. Medewerkers van Jumper zijn uitgesloten van deelname aan acties. Jumper Nederland B.V. is te allen tijde bevoegd actievoorwaarden tussentijds te wijzigen of de acties zonder opgaaf van reden stop te zetten.

Persoonsgegevens
Persoonsgegevens van deelnemers worden niet zonder overleg vrijgegeven en verstrekt aan externen, tenzij er toestemming is gegeven een nieuwsbrief te ontvangen van een externe partij. Persoonsgegevens van deelnemers kunnen intern worden gebruikt voor het aanmelden van de Jumper nieuwsbrief, indien hier in de actie toestemming voor is gegeven. Op alle acties is het Nederlands recht van toepassing.

Winnaar
De winnaar van de actie wordt gekozen door middel van een loting op onpartijdige wijze. De winnaar krijgt persoonlijk bericht per e-mail en wordt via onze social media kanalen bekend gemaakt. Wanneer de winnaar zich niet binnen een week na bekendmaking meldt, wordt er een nieuwe winnaar aangewezen. Jumper Nederland B.V. is bevoegd personen uit te sluiten van deelname bij vermoeden van onrechtmatige deelname of fraude. Deelnemers die geen prijs hebben gewonnen, worden hiervan niet op de hoogte gesteld. Het is niet mogelijk het gewonnen product om te ruilen voor een ander product of geldbedrag.

Doe nu mee met het Prijzenfestival!

Start typing and press Enter to search