Jumper de Diersuper

De lage prijzen kampioen!

Jumper Stadskanaal


Jumper Stadskanaal, hét voordelige adres voor al uw diervoeding en dierenbenodigdheden in de regio Stadskanaal. Jumper Stadskanaal heeft ruim 2000 m2 huisdiervoordeel. Jumper Stadskanaal is de grootste en goedkoopste dierenwinkel in de omgeving van Stadskanaal. Bij ons vindt u een zeer groot assortiment diervoeding en dierenbenodigdheden. Alles voor uw huisdier en uiteraard tegen vaste lage prijzen! Daarnaast hebben we ook een uitgebreide aquariumafdeling! Wij heten u en uw huisdier van harte welkom bij ons in de winkel!

Jumper De diersuper is een winkelformule met meer dan 65 dierenwinkels op het gebied van diervoeding en dierenbenodigdheden. Jumper is dé supermarkt onder de dierenspeciaalzaken. Grote dierenwinkels, ruim assortiment en lage prijzen, maar met de vakkennis van een speciaalzaak!

Adresgegevens:

 Volg Jumper Stadskanaal op Facebook

 Volg Jumper Stadskanaal op Twitter

Openingstijden:

Maandag                09.00 - 18.00u
Dinsdag                 09.00 - 18.00u
Woensdag             09.00 - 18.00u
Donderdag            09.00 - 21.00u
Vrijdag                    09.00 - 18.00u
Zaterdag                09.00 - 17.00u

Huisdier van de maand

Upload de leukste foto van uw huisdier op de Facebook pagina van Jumper Stadskanaal en maak elke maand kans op de titel 'Huisdier van de maand' en win een goodiebag inclusief waardebon! 

Jumper Doedag - Zaterdag 30 september

Zaterdag 30 september vindt de nieuwe Jumper Doedag plaats! Profiteer deze dag o.a. van extra acties en leuke activiteiten! Deze dag staat in het teken van Dierendag! Op deze dag is er van alles te doen in de winkel! Neem uw huisdier gezellig mee!