fbpx

Jumper Hoogeveen

Mail: Hoogeveen@jumper.nl

Openingstijden Jumper Hoogeveen:

maandag:     13.00 – 18.00u
dinsdag:        09.00 – 18.00u
woensdag:    09.00 – 18.00u
donderdag:   09.00 – 18.00u
vrijdag:          09.00 – 21.00u
zaterdag:       09.00 – 17.00u

 Volg ons op Facebook

 Volg ons op Twitter

Jumper Hoogeveen

Jumper Hoogeveen, hét voordelige adres voor al uw diervoeding en dierenbenodigdheden in de regio Hoogeveen. Jumper Hoogeveen heeft ruim 600 m2 huisdiervoordeel. Jumper Hoogeveen is de grootste en goedkoopste dierenwinkel in de omgeving van Hoogeveen. Bij ons vindt u een zeer groot assortiment diervoeding en dierenbenodigdheden. Daarnaast hebben we ook een uitgebreide aquarium afdeling! Alles voor uw huisdier en uiteraard tegen vaste lage prijzen! Wij heten u en uw huisdier van harte welkom bij ons in de winkel! In Jumper Hoogeveen bevindt zich dierenartsenpraktijk Farmarts.

Jumper De diersuper is een winkelformule met meer dan 65 dierenwinkels op het gebied van diervoeding en dierenbenodigdheden. Jumper is dé supermarkt onder de dierenspeciaalzaken. Grote dierenwinkels, ruim assortiment en lage prijzen, maar met de vakkennis van een speciaalzaak!

Huisdier van de maand

Upload de leukste foto van uw huisdier op de Facebook pagina van Jumper Hoogeveen en maak elke maand kans op de titel ‘Huisdier van de maand’ en win een goodiebag inclusief waardebon!

Jumper Hoogeveen zoekt trimsalon

 


Farmarts Hoogeveen

In samenwerking met Farmarts dierenartsen bevindt zich in Jumper Hoogeveen een dierenartsenpraktijk. Diereneigenaren kunnen in de praktijk terecht voor inenten, chippen, vaccineren, bulten verwijderen, huid-, oog- en oorproblemen, gebitsbehandelingen, castraties en sterilisaties van hond en kat. U kunt in de praktijk terecht voor goede zorg voor een eerlijke prijs.

Om u optimaal van dienst te zijn werkt Farmarts Hoogeveen op afspraak. Voor het maken van een afspraak kunt u contact opnemen via het volgende telefoonnummer (T: 0528-350973) of mail naar hoogeveen@jumper.nl 

Start typing and press Enter to search