Jumper de Diersuper

De lage prijzen kampioen!

Jumper De diersuper activiteiten

Bij uw Jumpervestiging vinden er regelmatig diverse activiteiten plaats voor mens en dier. Deze activiteiten variëren van een professionele fotoshoot met uw huisdier tot aan een gratis gezondheidscheck. Houd de Jumper website in de gaten voor de komende evenementen en activiteiten bij uw Jumpervestiging.

Jumper Doedag 

Op zaterdag 1 oktober vond de Jumper Doedag plaats. Op deze dag werden er diverse acties gehouden en activiteiten georganiseerd voor mens en dier. De volgende Jumper Doedag zal plaatsvinden op zaterdag 10 juni 2017. 

GRATIS fotoshoot!

Vereeuwig de band met uw huisdier met een GRATIS professioneel geschoten portretfoto! We hebben regelmatig de fotograaf in een van onze vestigingen. Houd deze pagina goed in de gaten voor de actuele datums.

  • - 4 mei 2017:  Jumper Apeldoorn 11.30 tot 17.00u

 

-------------------------------------------------------------

Jumper Schutrups Dogwalk 2018

Jumper organiseert in samenwerking met Schutrups schoenen voor de vijfde keer de Jumper Schutrups Dogwalk. Deze hondenwandeling, 5 of 10 kilometer, vindt plaats in de bossen van Exloo. HÉT DAGJE UIT VOOR MENS EN DIER! Binnenkort meer informatie hierover! 
 

Jumper Doedag foto's

Bekijk hier een impressie van de Jumper Doedag 2015. Op deze worden er diverse activiteiten en extra acties georganiseerd voor mens en dier!