Jumper de Diersuper

De lage prijzen kampioen!

Jumper De diersuper activiteiten

Bij uw Jumpervestiging vinden er regelmatig diverse activiteiten plaats voor mens en dier. Deze activiteiten variëren van een professionele fotoshoot met uw huisdier tot aan een gratis gezondheidscheck. Houd de Jumper website in de gaten voor de komende evenementen en activiteiten bij uw Jumpervestiging.

Jumper Doedag - Zaterdag 9 JUNI 2018 

De afgelopen Jumper Doedag vond plaats op zaterdag 30 september 2017. Op deze dag werden er diverse acties gehouden en activiteiten georganiseerd voor mens en dier. De Jumper Doedag is een feestje voor mens en dier! Houd deze pagina in de gaten voor de nieuwe Jumper Doedag op zaterdag 9 juni 2018! 

GRATIS fotoshoot!

Vereeuwig de band met uw huisdier met een GRATIS professioneel geschoten portretfoto! We hebben regelmatig de fotograaf in een van onze vestigingen. Houd deze pagina goed in de gaten voor de actuele datums.

  • - 10 februari 2018: Jumper Groningen, Reitdiep: 11.00 - 16.00 uur

-------------------------------------------------------------

Jumper Schutrups Dogwalk 2018 - Zaterdag 3 februari 

Jumper organiseert in samenwerking met Schutrups schoenen voor de vijfde keer de Jumper Schutrups Dogwalk. Deze hondenwandeling, 5 of 10 kilometer, vindt plaats in de bossen van Exloo. HÉT DAGJE UIT VOOR MENS EN DIER! Schrijf u hier GRATIS in! 
 

Jumper Doedag foto's

Bekijk hier een impressie van de Jumper Doedag 2015. Op deze worden er diverse activiteiten en extra acties georganiseerd voor mens en dier!