Jumper de Diersuper

De lage prijzen kampioen!

Kattenkrabpaal

Krabpaal & kattenmeubel

Een krabpaal of een kattenmeubel is voor uw kat een slaapplaats en een plek om te spelen. Een krabpaal is er in diverse vormen en maten. Voor de kleinere katten en de grotere katten. Een kattenkrabpaal is noodzakelijk voor uw kat om te krabben, anders gebeurt dit aan uw meubels. Is een kattenmeubel en/of kattenkrabpaal te groot voor uw woonruimte? Dan kunt u overwegen om een krabplank of sisalspeelgoed aan te schaffen. Vaak geldt bij katten hoe groter de krabpaal is hoe, leuker ze de krabpaal vinden.

Op deze website vindt u een greep uit ons assortiment; ''krabpaal en kattenmeubel''. Kunt u een bepaalde kattenkrabpaal of kattenmeubel niet vinden? Of wilt u graag meer informatie over de voorraad of het product? Neem dan contact op met uw dichtstbijzijnde Jumper vestiging. Bekijk hier een greep uit ons assortiment: kattenspeelgoed

Jumper hanteert altijd scherpe prijzen. Het assortiment en de prijzen kunnen per Jumper filiaal verschillen. Voor meer informatie over de verkrijgbaarheid of prijs kunt u met uw dichtstbijzijnde Jumper contact opnemen.

  • SORTEER OP:


FLAMINGO

KRABPAAL BELLA BEIGE

FLAMINGO

KRABPAAL BELLA GRIJS

TOPPER

KRABPAAL BENNY

TOPPER

KRABMEUBEL MIAMI

TOPPER

KRABMEUBEL SUZIE

TOPPER

KRABMEUBEL VANCOUVER