Jumper de Diersuper

De lage prijzen kampioen!

Kattenkrabpaal

Krabpaal & kattenmeubel

Een krabpaal of een kattenmeubel is voor uw kat een slaapplaats en een plek om te spelen. Een krabpaal is er in diverse vormen en maten. Voor de kleinere katten en de grotere katten. Een kattenkrabpaal is noodzakelijk voor uw kat om te krabben, anders gebeurt dit aan uw meubels. Is een kattenmeubel en/of kattenkrabpaal te groot voor uw woonruimte? Dan kunt u overwegen om een krabplank of sisalspeelgoed aan te schaffen. Vaak geldt bij katten hoe groter de krabpaal is hoe, leuker ze de krabpaal vinden.

Op deze website vindt u een greep uit ons assortiment; ''krabpaal en kattenmeubel''. Kunt u een bepaalde kattenkrabpaal of kattenmeubel niet vinden? Of wilt u graag meer informatie over de voorraad of het product? Neem dan contact op met uw dichtstbijzijnde Jumper vestiging. Bekijk hier een greep uit ons assortiment: kattenspeelgoed

Jumper hanteert altijd scherpe prijzen. Het assortiment en de prijzen kunnen per Jumper filiaal verschillen. Voor meer informatie over de verkrijgbaarheid of prijs kunt u met uw dichtstbijzijnde Jumper contact opnemen.

  • SORTEER OP:


TOPPER

KLIMPAAL 110 ZWART

TOPPER

KLIMPAAL 110 BEIGE

TOPPER

KRABPAAL SANDRA BLAUW ANTRACIET

TOPPER

KRABPAAL SANDRA BEIGE

TOPPER

KRABPAAL SUSAN BEIGE

TOPPER

KRABPAAL SUSAN BLAUW

BEEZTEES

BEEZTEES KRABPLANK KARTON / TAPIJT DUO

TOPPER

KRABPLANK HOEK

BEEZTEES

KRABMEUBEL MURO GRIJS

BEEZTEES

KRABMEUBEL MURO BEIGE

BEEZTEES

KRABMEUBEL MURO ZWART

TOPPER

KLIMPAAL 110 BRUIN