Jumper de Diersuper

De lage prijzen kampioen!

SMOLKE

SMOLKE KATTENVOER KITTEN 400 GRAM

klik op de foto voor een vergroting

Kattenvoeding voor kittens tot de leeftijd van 12 maanden.

Premium kattenvoeding voor kittens tot de leeftijd van 12 maanden. Kittens zitten vol kattenkwaad en moeten nog veel groeien daarom voorziet deze voeding in hun verhoogde energiebehoefte. De ideale fosfor/calcium verhouding helpt uw kitten met de ontwikkeling van een sterk en gezond skelet en gebit. Ook is de maat van het kattenbrokje afgestemd op de nog kleine tanden.
400 gram, 2 kilo en 5 kilo.
  • DELEN:

(5) BEOORDELINGEN

 

3.8

MEER INFORMATIE

Kittens zijn ontzettend energiek, zitten vol kattenkwaad en hebben nog een hele wereld te ontdekken. Tegelijkertijd moeten ze ook groeien en moet hun lichaam zich goed ontwikkelen. Dat kost in verhouding veel energie. Smølke Kitten voorziet in deze verhoogde energiebehoefte zodat deze kleintjes voldoende energie hebben om groot en sterk te worden. Door het gebruik van hoogwaardige eiwitten in combinatie met fructo-oligosacchariden en inuline is deze kattenvoeding gemakkelijk verteerbaar. Calcium helpt bij het ontwikkelen van sterke tanden en een gezond skelet. Daarnaast bevat Smølke Kitten beta-glucanen om het nog kwetsbare immuunsysteem optimaal te ondersteunen.

SAMENSTELLING

Granen, vlees en dierlijke bijproducten (21% kip), plantaardige eiwitextracten, oliën en vetten, vis en -bijproducten (9% vis met MSC keurmerk), plantaardige bijproducten (1,3% cellulose, 0,4% inuline), gist (1,3%), mineralen.

PRODUCTINFORMATIE

Extra energie. Met extra calcium voor sterke tanden en botten.

PRIJS EN ASSORTIMENT

Jumper hanteert altijd scherpe prijzen. Het assortiment en de prijzen kunnen per Jumper filiaal verschillen. Voor meer informatie over de verkrijgbaarheid of prijs kunt u met uw dichtstbijzijnde Jumper vestiging contact opnemen. Deze productcatalogus toont slechts een deel van ons assortiment diervoeding en dierenbenodigdheden.