Jumper de Diersuper

De lage prijzen kampioen!

SMOLKE

SMOLKE KATTENVOER ADULT FISH & RICE 2 KILO

klik op de foto voor een vergroting

Premium kattenvoeding voor volwassen katten.

Complete en uitgebalanceerde premium kattenvoeding voor volwassen katten in de leeftijd van 1 tot 8 jaar. Smølke Adult Fish & Rice kattenvoer zorgt voor het voorkoming van haarballen, een gezonde huid en vacht en een goede lichaamsconditie.
400 gram, 2 kilo en 5 kilo.
  • DELEN:

() BEOORDELINGEN

 

1.0

MEER INFORMATIE

Smølke Fish & Rice, met maar liefst 14% MSC gecertificeerde vis, is een volwaardig kattenvoer die uw kat in optimale conditie zal houden. De toevoeging van speciale mineralen voorkomt dat tandplak zich kan hechten aan de tanden van uw kat, waardoor bacteriën geen kans meer krijgen. De vitamine Biotine ondersteunt een perfecte conditie van de huid en de vacht en de extra vezels in deze kattenvoeding helpen haarballen te voorkomen. Door middel van het eiwit DL-Methionine wordt de zuurtegraad van de urine op natuurlijke wijze verlaagd wat de kans op struvietstenen helpt te verkleinen.

SAMENSTELLING

Granen (14% rijst), vlees en dierlijke bijproducten, vis en -bijproducten (14% vis met MSC keurmerk), plantaardige eiwitextracten, oliën en vetten, plantaardige bijproducten (1,1% cellulose, 0,4% inuline), gist (1,4%), mineralen.

PRODUCTINFORMATIE

Rijk aan vis. Ondersteunt het behoud van gezonde urinewegen.

PRIJS EN ASSORTIMENT

Jumper hanteert altijd scherpe prijzen. Het assortiment en de prijzen kunnen per Jumper filiaal verschillen. Voor meer informatie over de verkrijgbaarheid of prijs kunt u met uw dichtstbijzijnde Jumper vestiging contact opnemen. Deze productcatalogus toont slechts een deel van ons assortiment diervoeding en dierenbenodigdheden.