Jumper de Diersuper

De lage prijzen kampioen!

SMOLKE

SMOLKE KATTENVOER ADULT CHICKEN & RICE 400 GRAM

klik op de foto voor een vergroting

Premium kattenvoeding voor volwassen katten.

Premium kattenvoeding voor volwassen katten tot 8 jaar. Smølke Adult Chicken & Rice kattenvoer zorgt voor het voorkomen van tandplak, een verminderde kans op vorming van struvietsteneneen en een gezonde lichaamsconditie.
400 gram, 2 kilo en 5 kilo.
  • DELEN:

(7) BEOORDELINGEN

 

2.7

MEER INFORMATIE

Complete en uitgebalanceerde premium kattenvoeding voor volwassen katten in de leeftijd van 1 tot 8 jaar. Smølke Chicken & Rice, met maar liefst 24% kip, is een volwaardig kattenvoer die uw kat in optimale conditie zal houden. De toevoeging van speciale mineralen voorkomt dat tandplak zich kan hechten aan de tanden van uw kat, waardoor bacteriën geen kans meer krijgen. De vitamine Biotine ondersteunt een perfecte conditie van de huid en de vacht en de extra vezels in deze kattenvoeding helpen haarballen te voorkomen. Door middel van het eiwit DL-Methionine wordt de zuurtegraad van de urine op natuurlijke wijze verlaagd wat de kans op struvietstenen helpt te verkleinen.

SAMENSTELLING

Granen (14% rijst), vlees en dierlijke bijproducten (24% kip), plantaardige eiwitextracten, oliën en vetten, vis en -bijproducten (4% vis met MSC keurmerk), plantaardige bijproducten (0,9% cellulose, 0,4% inuline), gist (1,4%), mineralen.

PRODUCTINFORMATIE

Rijk aan kip. Helpt haarballen te voorkomen.

PRIJS EN ASSORTIMENT

Jumper hanteert altijd scherpe prijzen. Het assortiment en de prijzen kunnen per Jumper filiaal verschillen. Voor meer informatie over de verkrijgbaarheid of prijs kunt u met uw dichtstbijzijnde Jumper vestiging contact opnemen. Deze productcatalogus toont slechts een deel van ons assortiment diervoeding en dierenbenodigdheden.