Jumper de Diersuper

De lage prijzen kampioen!

EXIL

EASYPILL KAT, SACHET 10 GRAM (PER 30 IN POT)

klik op de foto voor een vergroting

Easypill voor uw kat.

Vergemakkelijkt het toedienen van medicijnen. Zeer smakelijke samenstelling voor uw kat! Maskeert de smaak en vorm van de toe te dienen tablet.
10 gram.
  • DELEN:

(66) BEOORDELINGEN

 

3.0

MEER INFORMATIE

Restanten Easypill zijn gemakkelijk samen te kneden en opnieuw te gebruiken voor een volgende tablet.

SAMENSTELLING

Pluimveemeel, glucosestroop, water, rijstmeel, dierlijke vetten, smaakversterker, conserveermiddelen, kleurstoffen, CE goedgekeurde antioxidanten.

PRODUCTINFORMATIE

Geef eerst een stukje Easypill zonder tablet erin, net voordat u de kat eten gaat geven. Wanneer dit snoepje is opgegeten, geef er dan een Easypill met een tablet erin verstopt. Daarna geeft u nog een paar stukjes Easypill zonder tablet erin. 1. Open het sachet en snij een stukje van de Easypill. 2. Kneed het afgesneden stukje tot een bolletje en verstop daarin de pil. 3. Geef dit aan uw kat. Sluit het sachet goed af. Geef de kat voldoende te drinken.

PRIJS EN ASSORTIMENT

Jumper hanteert altijd scherpe prijzen. Het assortiment en de prijzen kunnen per Jumper filiaal verschillen. Voor meer informatie over de verkrijgbaarheid of prijs kunt u met uw dichtstbijzijnde Jumper vestiging contact opnemen. Deze productcatalogus toont slechts een deel van ons assortiment diervoeding en dierenbenodigdheden.