Jumper de Diersuper

De lage prijzen kampioen!

Kattenbakvulling

Kattenbakvulling & kattengrit

Op deze website vindt u een greep uit ons assortiment kattenbakvulling en kattengrit. Wij bieden diverse soorten kattenbakvulling; klontvormend, niet-klontvormend, absorberend, maar ook houtkorrels.

Door het gebruik van klontvormende kattenbakvulling is de kattenbak eenvoudiger om schoon te maken. Deze kattenbakkorrels kunt u gemakkelijk uit de kattenbak scheppen. Houtkorrels als kattenbakvulling zijn milieuvriendelijker in gebruik. Als u een kitten heeft, gebruik dan geen kattenbakkorrels, deze kunnen ze per ongeluk binnenkrijgen.

Kunt u een bepaalde soort of merk kattenbakvulling niet vinden op deze website? Of wilt u graag meer informatie over de voorraad of het product? Neem dan contact op met uw dichtstbijzijnde Jumper vestiging. Bekijk ook een greep uit ons assortiment ''katten verzorging'' en ''kattenbakken.''

Jumper hanteert altijd scherpe prijzen. Het assortiment en de prijzen kunnen per Jumper filiaal verschillen. Voor meer informatie over de verkrijgbaarheid of prijs kunt u met uw dichtstbijzijnde Jumper contact opnemen.

  • SORTEER OP:


VITAKRAFT

KATTENBAKSCHEPJE

VITAKRAFT

VITAKRAFT CLO FIX KATTENBAKZAKKEN,

TOPPER

TOPPER KATTENBAKZAKKEN XXL GROOT

BIOKAT'S

BIOKAT'S DEO PEARLS SPRING 700 GRAM

BIANCO

BIANCO PEARLS LAVENDEL 5 LTR

BIANCO

BIANCO PEARLS APPLE 5 LTR

BIOKAT'S

BIOKAT'S CLASSIC KATTENBAKVULLING 20 LITER

BEEZTEES

KATTENGRIT CONTAINER

BIANCO

BIANCO WOODY

BEEZTEES

KATTENBAKSCHEPJE LIFTY LICHTGROEN

BEEZTEES

KATTENBAKSCHEPJE LIFTY CREME

BIANCO

BIANCO PEARLS 16 LTR