Jumper de Diersuper

De lage prijzen kampioen!

Kattenbakvulling

Kattenbakvulling & kattengrit

Op deze website vindt u een greep uit ons assortiment kattenbakvulling en kattengrit. Wij bieden diverse soorten kattenbakvulling; klontvormend, niet-klontvormend, absorberend, maar ook houtkorrels.

Door het gebruik van klontvormende kattenbakvulling is de kattenbak eenvoudiger om schoon te maken. Deze kattenbakkorrels kunt u gemakkelijk uit de kattenbak scheppen. Houtkorrels als kattenbakvulling zijn milieuvriendelijker in gebruik. Als u een kitten heeft, gebruik dan geen kattenbakkorrels, deze kunnen ze per ongeluk binnenkrijgen.

Kunt u een bepaalde soort of merk kattenbakvulling niet vinden op deze website? Of wilt u graag meer informatie over de voorraad of het product? Neem dan contact op met uw dichtstbijzijnde Jumper vestiging. Bekijk ook een greep uit ons assortiment ''katten verzorging'' en ''kattenbakken.''

Jumper hanteert altijd scherpe prijzen. Het assortiment en de prijzen kunnen per Jumper filiaal verschillen. Voor meer informatie over de verkrijgbaarheid of prijs kunt u met uw dichtstbijzijnde Jumper contact opnemen.

  • SORTEER OP:


FLAMINGO

KATTENBAKZAKKEN MET REUK 10 STUKS

FLAMINGO

KATTENBAKZAKKEN NAVUL. DIXY MEGA

FLAMINGO

KATTENBAKMAT STEP 'N GO GRIJS

FLAMINGO

PS CATNIP (ZAKJE)

BEAPHAR

CAT-A-SEPT 100ML

BEAPHAR

BEAU BEAU KATTENBAK GEURVERDRIJVER 750ML

BEAPHAR

GEURVRETER 400 GRAM

BEAPHAR

KATTENBAKKORRELS COMPACT 6 KILO

BEAPHAR

KATTENBAKKORREL STUIFVRIJ 1 X 30 LITER

BIOKAT'S

BIOKAT'S CLASSIC FRESH 20 LITER

BIOKAT'S

BIOKAT'S MICRO CLASSIC KATTENBAKVULLING 14 LITER

BIOKAT'S

BIOKAT'S MICRO FRESH 14 LITER