Jumper de Diersuper

De lage prijzen kampioen!

Kattenbakvulling

Kattenbakvulling & kattengrit

Op deze website vindt u een greep uit ons assortiment kattenbakvulling en kattengrit. Wij bieden diverse soorten kattenbakvulling; klontvormend, niet-klontvormend, absorberend, maar ook houtkorrels.

Door het gebruik van klontvormende kattenbakvulling is de kattenbak eenvoudiger om schoon te maken. Deze kattenbakkorrels kunt u gemakkelijk uit de kattenbak scheppen. Houtkorrels als kattenbakvulling zijn milieuvriendelijker in gebruik. Als u een kitten heeft, gebruik dan geen kattenbakkorrels, deze kunnen ze per ongeluk binnenkrijgen.

Kunt u een bepaalde soort of merk kattenbakvulling niet vinden op deze website? Of wilt u graag meer informatie over de voorraad of het product? Neem dan contact op met uw dichtstbijzijnde Jumper vestiging. Bekijk ook een greep uit ons assortiment ''katten verzorging'' en ''kattenbakken.''

Jumper hanteert altijd scherpe prijzen. Het assortiment en de prijzen kunnen per Jumper filiaal verschillen. Voor meer informatie over de verkrijgbaarheid of prijs kunt u met uw dichtstbijzijnde Jumper contact opnemen.

  • SORTEER OP:


TOM POES

FOETSIE BAH KATTENBAKVULLING 20 LITER

CATSAN

CATSAN HYGIENE PLUS 20 LITER

CATSAN

CATSAN HYGIENE PLUS 10 LITER

CATSAN

CATSAN SMARTPACK

FLAMINGO

KATTENBAKVULLING BLEND 15KG

FLAMINGO

KATTENBAKVULLING NATUUR 15KG

FLAMINGO

KATTENBAKVULLING LAVENDEL 15KG

FLAMINGO

DEO CAT GREEN MOUNTAIN

FLAMINGO

KATTENBAKSCHEPJE DOORZICHTIG

FLAMINGO

KATTENBAKZAK MAXI 10 STUKS

FLAMINGO

KATTENBAKZAKKEN JUMBO 5 ST.

FLAMINGO

KATTENBAKZAKKEN 10 STUKS IN ZAKJE