Jumper de Diersuper

De lage prijzen kampioen!

Kattenbak

Kattenbak

Bent u opzoek naar een kattenbak? Jumper biedt u een ruim assortiment kattenbakken tegen vaste lage prijzen. Bij Jumper vindt u verschillende varianten kattenbakken, zoals een open- of dichte kattenbak, maar ook exclusieve kattenbakken. Een kat stelt hoge eisen aan haar kattentoilet. Als de kattenbak niet aan haar wensen voldoet, dan zoeken ze wel een ander plekje. Het is dus belangrijk om een geschikte kattenbak voor uw kat aan te schaffen. Tip: Lees hier ons advies over het aanschaffen van een kattenbak.

Bekijk hier een greep uit ons assortiment; ''kattenbak''. Kunt u een bepaalde kattenbak niet vinden op onze website? Of wilt u graag meer informatie over de voorraad of het product? Neem dan contact op met uw dichtstbijzijnde Jumper vestiging. Bekijk ook een greep uit ons assortiment: ''kattenbakvulling''

Jumper hanteert altijd scherpe prijzen. Het assortiment en de prijzen kunnen per Jumper filiaal verschillen. Voor meer informatie over de verkrijgbaarheid of prijs kunt u met uw dichtstbijzijnde Jumper contact opnemen.

  • SORTEER OP:


TOPPER

KATTENBAK BELLA FUCHSIA - WIT

FLAMINGO

KATTENBAK+RAND KLEIN

FLAMINGO

KATTENBAK+RAND ARISTOTRAY CLAS.50

FLAMINGO

KATTENBAK HOEK FLIP CORNER CLASS

FLAMINGO

KATTENBAK HOEK FLIP CORNER ADVEN

FLAMINGO

KATTENBAK+RAND ARISTOTRAY HAW50CM

FLAMINGO

KATTENBAK+RAND HOEKMODEL

FLAMINGO

KATTENBAK SMART CAT CLASSIC

FLAMINGO

KATTENBAK SMART CAT HAWAI

FLAMINGO

KATTENBAK DIXY MEGA

FLAMINGO

KATTENBAK FLIPCAT CLASSIC 57CM

FLAMINGO

KATTENBAK FLIPCAT FUN 50CM