Jumper de Diersuper

De lage prijzen kampioen!

EXIL

FLEA FREE OMGEVINGSSPRAY 400 ML

klik op de foto voor een vergroting

Omgevingsspray tegen vlooien en vlooienlarven.

Krachtige omgevingsspray tegen vlooien en vlooienlarven in de omgeving. Werkt 4 tot 6 weken lang.
400 ml.
  • DELEN:

(2) BEOORDELINGEN

 

4.5

MEER INFORMATIE

Ook te gebruiken tegen andere kruipende insecten en wespen.

SAMENSTELLING

Permethrin 0,25%, Tetrametrhin 0,05%, Toxicologische groep Pyrethroïden.

PRODUCTINFORMATIE

Goed schudden voor gebruik. Exil Flea Free ongediertespray is bestemd voor het insprayen van kieren, naden en andere plaatsen waar insecten zich schuilhouden.

Houdt of richt het slangetje van de spuitdop op de te behandelen plaatsen en breng een hoeveelheid aan totdat deze plaatsen zichtbaar vochtig zijn. Behandel alle schuilplaatsen, dus ook achter en onder kasten, koelkast, radiatoren en apparatuur. Voor de behandeling tegen vlooien en vlooienlarven de te behandelen oppervlakken eerst stofzuigen. Spuit dan op een afstand van ongeveer 20 cm zonder slangetje gelijkmatig over de te behandelen plaats door met een zwaaiende beweging het oppervlak licht te bevochtigen.

Nooit te grote oppervlakken (wanden of vloeren) behandelen. Het middel blijft 4-6 weken na de bespuiting werkzaam. Voor een goede werking tegen de meeste insecten is een zekere werkingsduur gewenst. Daarom dient u bij het schoonmaken de behandelde plaatsen zoveel mogelijk over te slaan. Ruimten die u hebt behandeld moet u goed ventileren.

PRIJS EN ASSORTIMENT

Jumper hanteert altijd scherpe prijzen. Het assortiment en de prijzen kunnen per Jumper filiaal verschillen. Voor meer informatie over de verkrijgbaarheid of prijs kunt u met uw dichtstbijzijnde Jumper vestiging contact opnemen. Deze productcatalogus toont slechts een deel van ons assortiment diervoeding en dierenbenodigdheden.