Jumper de Diersuper

De lage prijzen kampioen!

EXIL

EXIL FLEA FREE FIPRALONE SPOT ON HOND S 3 PIPETTEN

klik op de foto voor een vergroting

Snel werkzaam tegen vlooien.

Om uw huisdier snel en veilig te behandelen tegen vlooien en teken is er het diergeneesmiddel Flea Free Fipralone spot-on. Dit bevat de werkzame stof Fipronil, wat de wereldwijd meest gebruikte werkzame stof is in strijd tegen vlooien (en teken).

Flea Free Fipralone spot-on is een contactmiddel dat zich via de talglaag over het hele lichaam van de hond of kat verspreid. Flea Free Fipralone spot-on biedt bescherming tegen vlooien tot 8 weken, tegen teken tot 4 weken voor honden.
3 pipetten.
  • DELEN:

(19) BEOORDELINGEN

 

2.9

MEER INFORMATIE

Flea Free fipralone spot-on zit in een dropstop pipet. Deze pipet is uniek in de markt zorgt er voor dat je geen vloeistof kwijtraakt of kan knoeien. Het product kan zo het beste zijn werk doen!

Een verpakking Flea Free Fipralone spot-on bevat 3 drop-stop pipetten.

SAMENSTELLING

Fipronil 67 mg. Hulpstoffen: Butylhydroxyanisol (E320) 0,134 mg, Butylhydroxytolueen (E321) 0,067 mg.

PRODUCTINFORMATIE

Toedieningswijze
Strijk de haren in de nek van uw huisdier opzij om de vloeistof van de Flea Free Fipralone spot-on direct op de huid toe te dienen. U kunt dit het beste net voor de avondwandeling of het slapen gaan doen. Dan is de het snelst vloeistof opgedroogd en kan deze zijn werk gaan doen!

PRIJS EN ASSORTIMENT

Jumper hanteert altijd scherpe prijzen. Het assortiment en de prijzen kunnen per Jumper filiaal verschillen. Voor meer informatie over de verkrijgbaarheid of prijs kunt u met uw dichtstbijzijnde Jumper vestiging contact opnemen. Deze productcatalogus toont slechts een deel van ons assortiment diervoeding en dierenbenodigdheden.