Jumper de Diersuper

De lage prijzen kampioen!

EXIL

EXIL FLEA FREE FIPRALONE SPOT ON HOND L 3 PIPETTEN

klik op de foto voor een vergroting

Snel werkzaam tegen vlooien.

Om uw huisdier snel en veilig te behandelen tegen vlooien en teken is er het diergeneesmiddel Flea Free Fipralone spot-on. Dit bevat de werkzame stof Fipronil, wat de wereldwijd meest gebruikte werkzame stof is in strijd tegen vlooien (en teken).

Flea Free Fipralone spot-on is een contactmiddel dat zich via de talglaag over het hele lichaam van de hond of kat verspreid. Flea Free Fipralone spot-on biedt bescherming tegen vlooien tot 8 weken, tegen teken tot 4 weken voor honden.
3 pipetten.
  • DELEN:

(4) BEOORDELINGEN

 

3.3

MEER INFORMATIE

Veilig voor uw hond, kan al worden gebruikt bij honden vanaf 2 kg. Houd de pipet rechtop. Tik een paar keer tegen de bovenkant van de pipet zodat alle vloeistof zich onderin bevindt. Breek het topje van de pipet af langs de breuklijn. Duw de haren opzij tot de huid goed zichtbaar is. Plaats de punt van de pipet direct op de kale huid en knijp meerdere keren goed in de pipet om de pipet helemaal leeg te maken. Breng de inhoud aan tussen de schouderbladen, bij voorkeur op twee plaatsen.

SAMENSTELLING

Fipronil 268 mg. Hulpstoffen: Butylhydroxyanisol (E320) 0,536 mg, Butylhydroxytolueen (E321) 0,268 mg.

PRIJS EN ASSORTIMENT

Jumper hanteert altijd scherpe prijzen. Het assortiment en de prijzen kunnen per Jumper filiaal verschillen. Voor meer informatie over de verkrijgbaarheid of prijs kunt u met uw dichtstbijzijnde Jumper vestiging contact opnemen. Deze productcatalogus toont slechts een deel van ons assortiment diervoeding en dierenbenodigdheden.