Jumper de Diersuper

De lage prijzen kampioen!

SMOLKE

SMOLKE HONDENVOER WEIGHT CONTROL 12 KILO

klik op de foto voor een vergroting

Weight Control hondenvoer.

Premium hondenvoeding voor volwassen honden die last hebben van of neigen tot overgewicht. Sommige honden hebben last van overgewicht. Het is niet verstandig uw hond te laten afvallen door hem minder van zijn normale voeding te geven. U geeft uw hond dan niet alleen minder calorieën, maar ook minder essentiële voedingsstoffen. Bovendien ontstaat bij veel honden een honger gevoel en zijn sommige honden geneigd om alles te willen eten wat voor handen is. Speciaal voor deze honden is Smølke Weight Control hondenvoer ontwikkeld.
2 kilo, 4 kilo en 12 kilo.
  • DELEN:

(9) BEOORDELINGEN

 

3.0

MEER INFORMATIE

Smølke Weight Control is een volledige hondenvoeding die geschikt is om uw hond op een verantwoorde manier af te laten vallen. Dit product kan na het afvallen ook gebruikt worden om de hond op gewicht te houden. Smølke Weight Control bevat minimaal 20% minder vet dan de reguliere Smølke hondenvoer brokjes voor volwassen honden. Door toevoeging van natuurlijke vezels wordt een verzadigd gevoel gestimuleerd. Het ingrediënt L-Carnitine zorgt voor een verbeterd vetmetabolisme. Met Smølke hondenvoer Weight Control laat u uw hond op een verantwoorde manier op gewicht komen.

SAMENSTELLING

Granen (14% rijst in het lam&rijst brokje), vlees en dierlijke bijproducten (18% kip, 14% lam in het lam&rijst brokje), plantaardige bijproducten (4% cellulose, 0,4% inuline), vis- en visbijproducten (2% vis MSC keurmerk), oliën en vetten (1% lijnzaadolie), gist (1,2%), mineralen.

PRODUCTINFORMATIE

20% minder vet.Met l-Carnitine voor een verbeterd vetmetabolisme.

PRIJS EN ASSORTIMENT

Jumper hanteert altijd scherpe prijzen. Het assortiment en de prijzen kunnen per Jumper filiaal verschillen. Voor meer informatie over de verkrijgbaarheid of prijs kunt u met uw dichtstbijzijnde Jumper vestiging contact opnemen. Deze productcatalogus toont slechts een deel van ons assortiment diervoeding en dierenbenodigdheden.