Jumper de Diersuper

De lage prijzen kampioen!

SMOLKE

SMOLKE HONDENVOER SENSITIVE 15 KILO

klik op de foto voor een vergroting

Hondenvoeding voor de gevoelige hond.

Premium hondenvoer voor honden met huid- & vachtproblemen veroorzaakt door een voedingsallergie, of honden met een gevoelige spijsvertering is er Smølke Sensitive hondenvoer. Honden met een gevoelige spijsvertering zijn gebaat bij een licht verteerbare hondenvoeding waarbij de kans op een intolerantie reactie zo klein mogelijk is.
4 kilo en 15 kilo.
  • DELEN:

(37) BEOORDELINGEN

 

2.6

MEER INFORMATIE

Smølke Sensitive is speciaal geschikt voor honden met huid- en vachtproblemen die worden veroorzaakt door een voedingsallergie. Een allergische reactie ontstaat veelal op een (dierlijk) eiwit en is meestal genetisch bepaald. Doordat de enige dierlijke eiwitbron in Smølke Sensitive lamsvlees is en dit product zonder gluten is bereid, past Smølke Sensitive uitstekend in een hypoallergeen dieet.

Ondanks alle goede zorgen ontstaat bij sommige honden toch een voedingsallergie. In dat geval is het verstandig eerst een bezoek te brengen aan de dierenarts. De dierenarts kan vaststellen of de klachten niet mogelijk een andere oorzaak hebben zoals vlooien, mijten of bijvoorbeeld schimmels. Een allergische reactie is soms al op jongere leeftijd, maar er zijn ook oudere honden die plotseling last krijgen van allergische reacties. De dierenarts schrijft dan meestal een hypoallergeen dieet voor. Smølke Sensitive past in een hypoallergeen dieet. Dit product bestaat uit lam en rijst aangevuld met vitaminen en mineralen. Smølke Sensitive is ook geschikt voor honden met een gluten allergie, want dit product wordt zonder gluten bereid.

SAMENSTELLING

Granen (35% rijst), vlees en dierlijke bijproducten (50% lam), oliën en vetten (1% lijnzaadolie), plantaardige bijproducten (0,4% inuline), gist (1,3%), mineralen.

PRODUCTINFORMATIE

Hypoallergeen en glutenvrij recept. Zonder kunstmatige kleur- geur- en smaakstoffen en geen toegevoegde suikers.

PRIJS EN ASSORTIMENT

Jumper hanteert altijd scherpe prijzen. Het assortiment en de prijzen kunnen per Jumper filiaal verschillen. Voor meer informatie over de verkrijgbaarheid of prijs kunt u met uw dichtstbijzijnde Jumper vestiging contact opnemen. Deze productcatalogus toont slechts een deel van ons assortiment diervoeding en dierenbenodigdheden.