Jumper de Diersuper

De lage prijzen kampioen!

SMOLKE

SMOLKE HONDENVOER SENIOR MEDIUM 15 KILO

klik op de foto voor een vergroting

Hondenvoer voor de middelgrote senior hond vanaf 7 jaar.

Complete en uitgebalanceerde premium hondenvoeding voor middelgrote senior honden vanaf 7 jaar (volwassen gewicht 10-30 kg). Hoewel het aan de buitenkant soms nog niet zichtbaar is, verandert er veel aan de binnenkant bij een oudere hond. Oudere honden zijn niet meer zo actief als voorheen, daarom bevat deze hondenvoeding minder energie, maar meer hoogwaardige eiwitten die de verteerbaarheid vergroten.
3 kilo en 15 kilo.
  • DELEN:

(5) BEOORDELINGEN

 

3.6

MEER INFORMATIE

Smølke Senior Maxi is speciaal ontwikkeld om senior honden van grote rassen alles te geven wat hij of zij op deze leeftijd nodig heeft. Het grote lichaam van deze honden heeft specifieke behoeften op oudere leeftijd. Om ondersteuning te bieden bij het soepel houden van de gewrichten bevat Smølke hondenvoer Senior Maxi chondroïtine en glucosamine. De Omega 3- en 6 vetzuren uit lijnzaadolie helpen bij de verzorging van huid en vacht. Speciale mineralen zorgen ervoor dat tandplak geen kans krijgt en helpt daarom tandsteen te voorkomen. Extra vitamine E is toegevoegd als natuurlijk antioxidant om te helpen de vrije radicalen in het lichaam te bestrijden en zo afbraak van lichaamscellen tegen te gaan. Met Smølke hondenvoer Senior Maxi geeft u uw hond de voeding die past bij zijn leeftijd en lichaam.

SAMENSTELLING

Granen (14% rijst in het lam & rijst brokje), vlees en dierlijke bijproducten (18,5% kip, 14% lam in het lam & rijst brokje), oliën en vetten (1% lijnzaadolie), vis en -bijproducten (2% vis met MSC keurmerk), gist (1,3%), plantaardige bijproducten (0,4% inuline), mineralen, schaal- en weekdieren (0,13%, bron van chondroïtine), glucosamine (0,01%).

PRODUCTINFORMATIE

Met extra vitamine E. Optimaal verteerbaar door hoogwaardige ingredieënten. Zonder kunstmatige kleur- geur- en smaakstoffen en geen toegevoegde suikers.

PRIJS EN ASSORTIMENT

Jumper hanteert altijd scherpe prijzen. Het assortiment en de prijzen kunnen per Jumper filiaal verschillen. Voor meer informatie over de verkrijgbaarheid of prijs kunt u met uw dichtstbijzijnde Jumper vestiging contact opnemen. Deze productcatalogus toont slechts een deel van ons assortiment diervoeding en dierenbenodigdheden.