Jumper de Diersuper

De lage prijzen kampioen!

SMOLKE

SMOLKE HONDENVOER PUPPY MINI/MEDIUM 15 KILO

klik op de foto voor een vergroting

Hondenvoeding voor puppy's van kleine en middelgrote rassen.

Premium hondenvoeding voor puppy's van kleine en middelgrote rassen tot de leeftijd van 10-12 maanden. Deze hondenvoeding voorziet in de verhoogde energiebehoefte van puppies. Daarnaast bevat dit hondenvoer extra beta-glucanen om het kwetsbare immuunsysteem optimaal te ondersteunen.
4 kilo en 15 kilo.
  • DELEN:

(34) BEOORDELINGEN

 

3.0

MEER INFORMATIE

Pups zijn op jonge leeftijd speels en ontzettend actief, want ze moeten tenslotte veel leren en ontdekken. Tegelijkertijd moeten ze ook groeien en moet hun lichaam zich ontwikkelen. Smølke Puppy Mini-medium bevat extra energie om uw pup te helpen bij het groeien en bevat extra calcium voor sterke tanden en botten. Extra vitaminen en beta-glucanen van gist helpen bij de ontwikkeling van een sterk immuunsysteem en hoogwaardige ingrediënten in combinatie met het prebiotische ingrediënten inuline ondersteunen het nog niet volledig ontwikkelde spijsverteringsstelsel van uw pup bij de vertering van zijn voeding. Een ideale fosfor/calcium verhouding helpt uw kleine pup een sterk en gezond skelet en gebit te ontwikkelen. Bovendien is deze hondenvoeding makkelijk te verteren voor uw kleine pup en is de maat van het hondenbrokje afgestemd op de kleine tandjes. Met Smølke hondenvoer Puppy Mini-medium geeft u uw pup gegarandeerd een goede start!

SAMENSTELLING

Granen (14% rijst in het lam en rijst brokje), vlees en dierlijke bijproducten (24% kip, 14% lam in het lam en rijst brokje), oliën en vetten (1% lijnzaadolie), plantaardige eiwit extracten, vis en -bijproducten (2% vis met MSC keurmerk), Gist (1,4%), plantaardige bijproducten (0,4% inuline), mineralen.

PRODUCTINFORMATIE

Met extra calcium voor sterke tanden en botten. Extra energie om uw pup te helpen bij het groeien. Zonder kunstmatige kleur- geur- en smaakstoffen en geen toegevoegde suikers.

PRIJS EN ASSORTIMENT

Jumper hanteert altijd scherpe prijzen. Het assortiment en de prijzen kunnen per Jumper filiaal verschillen. Voor meer informatie over de verkrijgbaarheid of prijs kunt u met uw dichtstbijzijnde Jumper vestiging contact opnemen. Deze productcatalogus toont slechts een deel van ons assortiment diervoeding en dierenbenodigdheden.