Jumper de Diersuper

De lage prijzen kampioen!

SMOLKE

SMOLKE HONDENVOER PUPPY MAXI 15 KILO

klik op de foto voor een vergroting

Hondenvoer voor puppy's van grote hondenrassen.

Smølke Puppy Maxi is een complete en uitgebalanceerde hondenvoeding voor puppies tot de leeftijd van 18 maanden. Voor puppy's van grote hondenrassen is het belangrijk dat ze niet te snel groeien. Daarom bevat de Smølke Puppy Maxi een aangepast energieniveau wat ervoor zorgt dat uw hond de energie krijgt die hij nodig heeft voor een gelijkmatige groei.
3 kilo en 15 kilo.
  • DELEN:

(23) BEOORDELINGEN

 

3.4

MEER INFORMATIE

Smølke Puppy Maxi houdt rekening met de behoefte aan extra energie die deze pups van grote rassen nodig hebben om te zorgen dat ze de enorme groei die ze door gaan maken goed zullen doorstaan. Om te zorgen voor een evenwichtige groei van het skelet bevat Smølke hondenvoer Puppy Maxi calcium en fosfor in uitgebalanceerde hoeveelheden en de juiste verhouding. Chondroïtine afkomstig van de groenlippige mossel en glucosamine ondersteunen het behoud van soepele gewrichten. Doordat het spijsverteringsstelsel van uw pup nog niet volledig ontwikkeld is, kan het wel wat hulp gebruiken bij de vertering van de voeding. Smølke Puppy Maxi bestaat uit optimaal verteerbare ingrediënten van goede kwaliteit, waaronder het prebiotische inuline, die de spijsvertering helpen ondersteunen. Met Smølke hondenvoer Puppy Maxi weet u zeker dat uw pup alles krijgt wat hij nodig heeft om groot en sterk te worden!

SAMENSTELLING

Granen (14% rijst in het lam & rijst brokje), vlees en dierlijke bijproducten (20% kip, 14% lam in het lam & rijst brokje), oliën en vetten (1% lijnzaadolie), plantaardige eiwitextracten, vis en -bijproducten (2% vis met MSC keurmerk), gist (1,4%), plantaardige bijproducten (0,4% inuline), mineralen, schaal- en weekdieren (0,13%, natuurlijke bron van chondroïtine), glucosamine (0,01%)

PRODUCTINFORMATIE

Met Calcium en Fosfor in uitgebalanceerde hoeveelheden en in de juiste verhouding. Chondroëtine en glucomsaine voor soepele gewrichten! Zonder kunstmatige kleur- geur- en smaakstoffen en geen toegevoegde suikers.

PRIJS EN ASSORTIMENT

Jumper hanteert altijd scherpe prijzen. Deze prijzen kunnen per Jumper filiaal verschillen. Voor meer informatie over het product of prijs kunt u met uw dichtstbijzijnde Jumper vestiging contact opnemen. Deze productcatalogus toont slechts een deel van ons assortiment diervoeding en dierenbenodigdheden.