Jumper de Diersuper

De lage prijzen kampioen!

SMOLKE

SMOLKE HONDENVOER ADULT MEDIUM 12 KILO

klik op de foto voor een vergroting

Hondenvoer voor middelgrote volwassen honden.

Complete en uitgebalanceerde premium hondenvoer voor middelgrote volwassen honden in de leeftijd van 1 tot 7 jaar (volwassen gewicht 10-30 kg). Vanaf de leeftijd van een jaar zijn middelgrote honden puppy-af en kunt u overstappen op een hondenvoeding voor volwassen honden. De meeste middelgrote honden staan bekend als actieve honden die graag in de weer zijn. Daarom ondersteunt deze hondenvoeding een optimaal werkend spijsverterings- en immuunsysteem van uw trouwe hondenvriend.
3 kilo en 12 kilo.
  • DELEN:

(14) BEOORDELINGEN

 

4.1

MEER INFORMATIE

Smølke Adult Medium wordt bereid met kip, MSC vis en lam. Het prebiotische ingrediënt inuline ondersteunt het darmstelsel en beta-glucanen uit gist en vitamines hebben een positieve invloed op het immuunsysteem. Speciale mineralen helpen de vorming van tandplak te beperken en tandvleesproblemen te voorkomen. Smølke hondenvoer Adult Medium is nauwkeurig uitgebalanceerd en voorziet in de behoefte van gezonde en levenslustige honden! De toevoeging van Lijnzaadolie zorgt ervoor dat de huid en vacht er stralend uitzien. En de speciale mineralen zorgen ervoor dat tandplak minder kans heeft zich aan de tanden te hechten.

SAMENSTELLING

Granen (14% rijst in het lam & rijst brokje), vlees en dierlijke bijproducten (18,5% kip, 14% lam in het lam & rijst brokje), oliën en vetten (1% lijnzaadolie), plantaardige bijproducten (0,4% insuline), vis en -bijproducten (2% vis met MSC keurmerk), gist (1,3%), mineralen.

PRODUCTINFORMATIE

Met speciale mineralen voor een gezond gebit. Met Omega 3- en 6 vetzuren voor een optimale conditie van huid en vacht. Zonder kunstmatige kleur- geur- en smaakstoffen en geen toegevoegde suikers.

PRIJS EN ASSORTIMENT

Jumper hanteert altijd scherpe prijzen. Het assortiment en de prijzen kunnen per Jumper filiaal verschillen. Voor meer informatie over de verkrijgbaarheid of prijs kunt u met uw dichtstbijzijnde Jumper vestiging contact opnemen. Deze productcatalogus toont slechts een deel van ons assortiment diervoeding en dierenbenodigdheden.